Loading...
Overzicht

Geniet nog even na van je vakantie

Leestijd mins

Deel deze post

De zomer is alweer bijna voorbij. We gaan met z’n allen terug aan het werk of terug naar de schoolbanken. Verzacht de overgang en laat je vakantiegevoel nog wat langer duren aan de hand van deze tips.

Zet je telefoon uit

Het is heel normaal dat je overdag bereikbaar wilt zijn, maar soms zet je je telefoon in de avond gewoon beter uit. Deconnecteer even van de rest van de wereld en neem tijd voor jezelf. Het is het perfecte moment om te genieten van activiteiten waarvoor je normaal niet genoeg tijd hebt. Misschien kan je een goed boek lezen, een gezelschapsspel spelen met je gezin of een heerlijk bad nemen!

Blijf nog wat liggen

In het weekend kan je perfect wat langer blijven liggen. Zet die vervelende wekker af en slaap lekker uit. Als de ochtend nog net dat tikkeltje aangenamer mag, kan je ook een lekker, gevarieerd ontbijt voorzien voor jou en je huisgenoten. Zo krijg je elk weekend opnieuw een vakantiegevoel!

Verzorg je gebruinde huid

Wanneer we op vakantie een kleurtje hebben gekregen, voelen we ons vaak beter in ons vel. Om dit kleurtje zo lang mogelijk te onderhouden, is het belangrijk dat je je huid goed verzorgt. Hydrateer je huid elke ochtend en avond met bodylotion of olie. Voor hetzelfde voedende en hydraterende effect kan je ook voedingssupplementen met beta-caroteen innemen.

Draag zomerkleren

Kleurrijke broeken, vrolijke t-shirts en bloemetjesprints… Ruim de kleding die je in de zomer draagt niet meteen op. Als je een outfit samenstelt met verschillende laagjes, kan je zomerkleren zelfs de hele winter lang dragen. Fleur de grijze herfst- en winterdagen zo op met wat kleur in je outfit!

Blijf licht eten

In de zomer eten we meer fruit en groenten. Maar waarom stoppen we daar nu mee wanneer het terug kouder wordt? Blijf het hele jaar lang lichte maaltijden eten en kies vooral voor veel seizoensgroenten en -fruit. Het is gezonder en goed voor je spijsvertering. Met een lichte maag ben je sneller bereid om er helemaal in te vliegen en ervaar je minder stress.

Ontdek meer

5 conseils pour se sentir plus zen au quotidien

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

Tel je vaak ongeduldig af tot het weekend om eindelijk wat stoom af te blazen? Omdat we weten dat het niet altijd eenvoudig is om tot rust te komen op een weekdag, verzamelden we enkele tips.

Lees meer
La nature à la maison : créez votre propre jardin d’hiver

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

Winterse sneeuwlandschappen zijn betoverend, maar soms missen we na een tijdje toch wat groen in de tuin. Gelukkig is er een oplossing! Een wintertuin is een tuintje met verschillende planten dat je binnen kan maken.

Lees meer

Ontdek onze producten

Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier