Loading...
Overzicht

Geniet nog even na van je vakantie

Leestijd mins

Deel deze post

De zomer is alweer bijna voorbij. We gaan met z’n allen terug aan het werk of terug naar de schoolbanken. Verzacht de overgang en laat je vakantiegevoel nog wat langer duren aan de hand van deze tips.

Zet je telefoon uit

Het is heel normaal dat je overdag bereikbaar wilt zijn, maar soms zet je je telefoon in de avond gewoon beter uit. Deconnecteer even van de rest van de wereld en neem tijd voor jezelf. Het is het perfecte moment om te genieten van activiteiten waarvoor je normaal niet genoeg tijd hebt. Misschien kan je een goed boek lezen, een gezelschapsspel spelen met je gezin of een heerlijk bad nemen!

Blijf nog wat liggen

In het weekend kan je perfect wat langer blijven liggen. Zet die vervelende wekker af en slaap lekker uit. Als de ochtend nog net dat tikkeltje aangenamer mag, kan je ook een lekker, gevarieerd ontbijt voorzien voor jou en je huisgenoten. Zo krijg je elk weekend opnieuw een vakantiegevoel!

Verzorg je gebruinde huid

Wanneer we op vakantie een kleurtje hebben gekregen, voelen we ons vaak beter in ons vel. Om dit kleurtje zo lang mogelijk te onderhouden, is het belangrijk dat je je huid goed verzorgt. Hydrateer je huid elke ochtend en avond met bodylotion of olie. Voor hetzelfde voedende en hydraterende effect kan je ook voedingssupplementen met beta-caroteen innemen.

Draag zomerkleren

Kleurrijke broeken, vrolijke t-shirts en bloemetjesprints… Ruim de kleding die je in de zomer draagt niet meteen op. Als je een outfit samenstelt met verschillende laagjes, kan je zomerkleren zelfs de hele winter lang dragen. Fleur de grijze herfst- en winterdagen zo op met wat kleur in je outfit!

Blijf licht eten

In de zomer eten we meer fruit en groenten. Maar waarom stoppen we daar nu mee wanneer het terug kouder wordt? Blijf het hele jaar lang lichte maaltijden eten en kies vooral voor veel seizoensgroenten en -fruit. Het is gezonder en goed voor je spijsvertering. Met een lichte maag ben je sneller bereid om er helemaal in te vliegen en ervaar je minder stress.

Ontdek meer

Tover je badkamer om tot een oase van rust en wellness

Tover je badkamer om tot een oase van rust en wellness

We brengen veel meer tijd door in de badkamer dan we misschien zelf beseffen. We starten er de dag in de ochtend en komen er tot rust in de avond. Het spreekt vanzelf dat we ons dan ook zo goed mogelijk willen voelen in deze ruimte. Wij verzamelden enkele tips om je badkamer net dat tikkeltje gezelliger te maken.

Lees meer
Découvrez les bienfaits de la rêverie

Dagdromen is gezond: ontdek hier 3 redenen waarom

Dagdromen is gezond: ontdek hier 3 redenen waarom

Hou jij ook zo van dagdromen? Of je het nu liever languit in de zetel doet, in een hangmat onder de zon of op het strand… Er is helemaal niets mis mee! Dagdromen is zelfs goed voor je mentale gezondheid!

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier