Loading...

Over Cosynel

Al sinds zijn oprichting in 2013 stelt Cosynel zijn klanten centraal door de consumenten het summum van hygiëne en zachte bescherming te bieden.

path Over Cosynel Page
About Cosynel

Hygiëne in alle vertrouwen

Kiezen voor Cosynel, dat is kiezen voor welzijn. In de stresserende wereld van vandaag verdienen we allemaal een dagelijks genietmoment. Het hoogwaardige toiletpapier van Cosynel gebruiken is daar een mooi voorbeeld van, en garandeert het hele gezin een ultrazachte toiletervaring. Dat verklaart meteen ook waarom Cosynel door de jaren heen uitgroeide tot een betrouwbare marktleider. Cosynel en de Sofidel-groep zetten zich in voor het milieu door alleen grondstoffen uit verantwoorde bronnen te gebruiken. Het FSC-label op de verpakkingen van Cosynel garandeert dat de inhoud werd geproduceerd met onbehandelde pulp afkomstig uit duurzaam bosbeheer en gecontroleerde bronnen.

De geschiedenis van Cosynel

Oprichting van Cosynel

Lancering van het Cosynel Gold-assortiment

Gold 4

De nieuwe verbeterde zachtheid weerspiegelt zich in een 'soft touch'-verpakking

Cosynel Gold 4 zit voortaan verpakt in papier

Gold 4

Cosynel komt op tv!

Lancering van het Cosynel-handdoeken

Over Sofidel

Cosynel is een merk van de Sofidel-groep. Innovatie, mensen en de planeet. Dat zijn de drie pijlers van de succesvolle ontwikkeling van Sofidel. De groep wil het niveau van hygiëne, gezondheid en welzijn verhogen met een zo klein mogelijke impact op het milieu. Sofidel investeert sterk in technologie om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen door de CO2-uitstoot te verlagen, verantwoord om te gaan met bossen en het waterverbruik te beperken. Sofidel samengevat in drie kernwoorden: Kwaliteit, Innovatie & Duurzaamheid.

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier