Loading...

Wij geven om mensen en de planeet

Ons doel is om natuurlijke bronnen te beschermen, lokale gemeenschappen te ondersteunen en te handelen met een gevoel van verantwoordelijkheid en eerlijkheid. We geloven dat een bedrijf op lange termijn alleen kan overleven als het dagelijks denkt aan de mensen om zich heen en de invloed op de planeet.

WE GAAN BEWUST OM MET GRONDSTOFFEN

Onze producten zijn 100% gemaakt van pulp die gecertificeerd is door onafhankelijke derde partijen met certificaten in bosbouw, meestal FSC. In 2021 verminderden we het gebruik van plastic in ons productieproces met 29.5% door minder dik plastic, gerecycleerd plastic of kraftpapier te kiezen. Ons doel is om tegen 2030 50% minder plastic verpakkingen te gebruiken.

Sinds we ons in 2008 hebben aangemeld bij het WWF Climate Savers programma zijn we toegewijd aan het verbeteren van de energie-effici├źntie van ons productieproces en het verminderen van directe emissies door investeringen in biomassacentrales, warmtekrachtkoppeling en hernieuwbare energie. Dit doen we met een doel van 84% tegen 2030. Onze doelstellingen tegen 2030 in verband met CO2 uitstoot (-40%) zijn door het Science Bases Targets initiatief (SBTi) bestempeld als consistent met het plan om de opwarming van de aarde te beperken tot ver onder 2┬░C.

WE GEVEN OM DE MENSEN WAARMEE WE SAMENWERKEN

We vechten voor gelijke kansen en diversiteit en we waarderen integriteit en eerlijkheid in de relaties met onze stakeholders. 84% van onze leveranciers scoren goed in de termen van ESG. (Environmental, Social and corporate Governance). In het keuzeproces van onze leveranciers passen we steeds de 10 principes van de UN Global Compact toe op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en anticorruptie.

Bij Cosynel geven we om de natuur en de mensen waarmee we samenwerken.

Inspiratie 1 Inspiratie 2 Flower decoration Flower decoration

TIPS OM ZACHT TE ZIJN

Omring je met de zachtheid die jouw lichaam en geest tot rust brengt. Pas als je zacht bent met jezelf, kan je zacht zijn voor anderen en voor de planeet.

Ontdek meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier