Loading...
Overzicht

De sleutel tot geluk? Dankbaar zijn!

Leestijd mins

Deel deze post

In de rush van het dagelijkse leven vergeten we soms om de dingen die we hebben te waarderen. Wij verzamelden enkele manieren om dankbaar te leren zijn voor dagelijkse gebeurtenissen.

Dagelijks geluk

Noem elke avond voor je gaat slapen 3 dingen van de voorbije dag op waarvoor je dankbaar bent. Je gezondheid, je gezin of misschien zelfs een promotie of leuk nieuws dat je van iemand kreeg. Denk aan alle goede dingen van je dag. Je valt sneller in slaap en zal rustiger wakker worden!

Geluk voor anderen

Dankbaar zijn heeft ook met anderen te maken. Net zoals je tevreden kan zijn over de goede dingen die jou overkomen, kan je blij zijn met het succes van je vrienden en familie. Leer hun successen te vieren in plaats van jaloers te zijn. Bedank hen ook wanneer zij naar jou luisteren en jouw succes vieren.

De positieve kant

Neem een positieve houding aan. Probeer uit elke moeilijke situatie iets constructiefs te halen. Het kan soms moeilijk zijn om in bepaalde situaties positief te blijven, maar probeer dan te denken aan hoe je zo’n situatie kan vermijden in de toekomst. Je zal snel zien dat positief denken geleidelijk aan automatisch zal gaan! Wanneer je de positieve kant van dingen ziet, zal je motivatie krijgen om de kleine zorgen van het leven beter te lijf te gaan.

Ontdek meer

La nature à la maison : créez votre propre jardin d’hiver

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

Winterse sneeuwlandschappen zijn betoverend, maar soms missen we na een tijdje toch wat groen in de tuin. Gelukkig is er een oplossing! Een wintertuin is een tuintje met verschillende planten dat je binnen kan maken.

Lees meer
Au sens propre comme au figuré : découvrez comment apporter plus de lumière du jour dans votre intérieur et de positif dans votre vie.

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

Wanneer we zeggen dat je meer licht in je leven moet brengen, kan je dit zowel letterlijk als figuurlijk opvatten. Terwijl daglicht ook heel wat voordelen met zich mee brengt, gaan wij het vooral hebben over kleine, dagelijkse gewoontes die je helpen om positiever in het leven te staan.

Lees meer

Ontdek onze producten

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier