Loading...
Overzicht

De sleutel tot geluk? Dankbaar zijn!

Leestijd mins

Deel deze post

In de rush van het dagelijkse leven vergeten we soms om de dingen die we hebben te waarderen. Wij verzamelden enkele manieren om dankbaar te leren zijn voor dagelijkse gebeurtenissen.

Dagelijks geluk

Noem elke avond voor je gaat slapen 3 dingen van de voorbije dag op waarvoor je dankbaar bent. Je gezondheid, je gezin of misschien zelfs een promotie of leuk nieuws dat je van iemand kreeg. Denk aan alle goede dingen van je dag. Je valt sneller in slaap en zal rustiger wakker worden!

Geluk voor anderen

Dankbaar zijn heeft ook met anderen te maken. Net zoals je tevreden kan zijn over de goede dingen die jou overkomen, kan je blij zijn met het succes van je vrienden en familie. Leer hun successen te vieren in plaats van jaloers te zijn. Bedank hen ook wanneer zij naar jou luisteren en jouw succes vieren.

De positieve kant

Neem een positieve houding aan. Probeer uit elke moeilijke situatie iets constructiefs te halen. Het kan soms moeilijk zijn om in bepaalde situaties positief te blijven, maar probeer dan te denken aan hoe je zo’n situatie kan vermijden in de toekomst. Je zal snel zien dat positief denken geleidelijk aan automatisch zal gaan! Wanneer je de positieve kant van dingen ziet, zal je motivatie krijgen om de kleine zorgen van het leven beter te lijf te gaan.

Ontdek meer

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

De meest feestelijke tijd van het jaar is aangebroken! Tijdens de eindejaarsfeesten brengen we veel tijd aan tafel door met onze familie en vrienden. Het is dan ook belangrijk dat deze tafel er feestelijk uit ziet! Wij verzamelden enkele originele decoratie ideeën om jouw tafel net dat tikkeltje mooier te maken.

Lees meer
Quand les températures chutent, les oiseaux ont parfois du mal à trouver de la nourriture. Suivez nos conseils pour les nourrir.

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Tijdens de koude wintermaanden wordt het voor heel wat vogels moeilijk om voedsel te vinden. Heb jij een terras of tuin? Dan kan je hen misschien wel helpen! Wij geven je alvast enkele tips.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier