Loading...
Overzicht

De sleutel tot geluk? Dankbaar zijn!

Leestijd mins

Deel deze post

In de rush van het dagelijkse leven vergeten we soms om de dingen die we hebben te waarderen. Wij verzamelden enkele manieren om dankbaar te leren zijn voor dagelijkse gebeurtenissen.

Dagelijks geluk

Noem elke avond voor je gaat slapen 3 dingen van de voorbije dag op waarvoor je dankbaar bent. Je gezondheid, je gezin of misschien zelfs een promotie of leuk nieuws dat je van iemand kreeg. Denk aan alle goede dingen van je dag. Je valt sneller in slaap en zal rustiger wakker worden!

Geluk voor anderen

Dankbaar zijn heeft ook met anderen te maken. Net zoals je tevreden kan zijn over de goede dingen die jou overkomen, kan je blij zijn met het succes van je vrienden en familie. Leer hun successen te vieren in plaats van jaloers te zijn. Bedank hen ook wanneer zij naar jou luisteren en jouw succes vieren.

De positieve kant

Neem een positieve houding aan. Probeer uit elke moeilijke situatie iets constructiefs te halen. Het kan soms moeilijk zijn om in bepaalde situaties positief te blijven, maar probeer dan te denken aan hoe je zo’n situatie kan vermijden in de toekomst. Je zal snel zien dat positief denken geleidelijk aan automatisch zal gaan! Wanneer je de positieve kant van dingen ziet, zal je motivatie krijgen om de kleine zorgen van het leven beter te lijf te gaan.

Ontdek meer

5 astuces pour faire de sa chambre un cocon paisible

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

Wist je dat we per jaar ongeveer 2.800 uur slapen? We brengen dus heel wat tijd door in onze slaapkamer. Maar wist je dat diezelfde slaapkamer een van de ruimtes is waar we minder aandacht aan besteden wanneer het op inrichting aankomt? Wij verzamelden enkele tips om jouw slaapkamer om te toveren tot een gezellige cocon.

Lees meer

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

Een nieuw jaar vraagt om gloednieuwe voornemens! Wat nu als we dit jaar minder aan onszelf denken en meer aan onze planeet? Wij verzamelden enkele goede voornemens waarin het klimaat de hoofdrol speelt.

Lees meer

Ontdek onze producten

Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
This site is registered on wpml.org as a development site.