Loading...
Overzicht

Bewaar de koelte in de slaapkamer tijdens een warme zomernacht

Leestijd mins

Deel deze post

Hoe warmer de zomer, hoe gelukkiger velen onder ons zijn. Wanneer het tijd is om naar bed te gaan kan het echter lastig zijn om in slaap te vallen in een warme slaapkamer. Wij verzamelden enkele tips om het koel te houden onder de lakens.

Lichte lakens

Vervang je lakens door een exemplaar in linnen of satijnkatoen. Deze materialen zijn licht en voeren vocht af. Ruil je donsdeken ook even in voor een lichtere variant of slaap onder een laken zonder deken.

Linnen sprays

Linnen sprays zijn een soort parfum voor je bedlinnen. Terwijl ze je misschien niet echt gaan afkoelen, bezorgen ze je wel een verfrissende geur. Wie weet ruikt het zelfs zo heerlijk fris, dat je je ook fris voelt!

Verlucht met mate

Zet het venster van je slaapkamer minstens een kwartier voor je gaat slapen open. Let op dat je de vensters de rest van de dag wel gesloten houdt. Wanneer je een raam de hele dag open laat, kan de warmte namelijk sneller naar binnen komen.

Lichte pyjama

Voor pyjama’s gelden dezelfde regels als voor bedlinnen. Kies voor een lichte stof met natuurlijke vezels zodat je huid kan ademen. Synthetische stoffen en naakt slapen vermijd je dan weer beter.

Mocktails

Als je wilt genieten van een fris drankje kies je beter voor een mocktail of een ander non-alcoholisch drankje. Wanneer we alcohol drinken gaan we namelijk sneller zweten.

Eet licht

Probeer niet te veel meer te eten in de avond. Kies een licht slaatje of een koude schotel met zomergroenten en -fruit.

Ontdek meer

La nature à la maison : créez votre propre jardin d’hiver

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

Winterse sneeuwlandschappen zijn betoverend, maar soms missen we na een tijdje toch wat groen in de tuin. Gelukkig is er een oplossing! Een wintertuin is een tuintje met verschillende planten dat je binnen kan maken.

Lees meer
Découvrez les bienfaits de la rêverie

Dagdromen is gezond: ontdek hier 3 redenen waarom

Dagdromen is gezond: ontdek hier 3 redenen waarom

Hou jij ook zo van dagdromen? Of je het nu liever languit in de zetel doet, in een hangmat onder de zon of op het strand… Er is helemaal niets mis mee! Dagdromen is zelfs goed voor je mentale gezondheid!

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier