Loading...
Overzicht

Bewaar de koelte in de slaapkamer tijdens een warme zomernacht

Leestijd mins

Deel deze post

Hoe warmer de zomer, hoe gelukkiger velen onder ons zijn. Wanneer het tijd is om naar bed te gaan kan het echter lastig zijn om in slaap te vallen in een warme slaapkamer. Wij verzamelden enkele tips om het koel te houden onder de lakens.

Lichte lakens

Vervang je lakens door een exemplaar in linnen of satijnkatoen. Deze materialen zijn licht en voeren vocht af. Ruil je donsdeken ook even in voor een lichtere variant of slaap onder een laken zonder deken.

Linnen sprays

Linnen sprays zijn een soort parfum voor je bedlinnen. Terwijl ze je misschien niet echt gaan afkoelen, bezorgen ze je wel een verfrissende geur. Wie weet ruikt het zelfs zo heerlijk fris, dat je je ook fris voelt!

Verlucht met mate

Zet het venster van je slaapkamer minstens een kwartier voor je gaat slapen open. Let op dat je de vensters de rest van de dag wel gesloten houdt. Wanneer je een raam de hele dag open laat, kan de warmte namelijk sneller naar binnen komen.

Lichte pyjama

Voor pyjama’s gelden dezelfde regels als voor bedlinnen. Kies voor een lichte stof met natuurlijke vezels zodat je huid kan ademen. Synthetische stoffen en naakt slapen vermijd je dan weer beter.

Mocktails

Als je wilt genieten van een fris drankje kies je beter voor een mocktail of een ander non-alcoholisch drankje. Wanneer we alcohol drinken gaan we namelijk sneller zweten.

Eet licht

Probeer niet te veel meer te eten in de avond. Kies een licht slaatje of een koude schotel met zomergroenten en -fruit.

Ontdek meer

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

Een nieuw jaar vraagt om gloednieuwe voornemens! Wat nu als we dit jaar minder aan onszelf denken en meer aan onze planeet? Wij verzamelden enkele goede voornemens waarin het klimaat de hoofdrol speelt.

Lees meer
5 astuces pour faire de sa chambre un cocon paisible

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

Wist je dat we per jaar ongeveer 2.800 uur slapen? We brengen dus heel wat tijd door in onze slaapkamer. Maar wist je dat diezelfde slaapkamer een van de ruimtes is waar we minder aandacht aan besteden wanneer het op inrichting aankomt? Wij verzamelden enkele tips om jouw slaapkamer om te toveren tot een gezellige cocon.

Lees meer

Ontdek onze producten

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier