Loading...
Overzicht

Bewaar de koelte in de slaapkamer tijdens een warme zomernacht

Leestijd mins

Deel deze post

Hoe warmer de zomer, hoe gelukkiger velen onder ons zijn. Wanneer het tijd is om naar bed te gaan kan het echter lastig zijn om in slaap te vallen in een warme slaapkamer. Wij verzamelden enkele tips om het koel te houden onder de lakens.

Lichte lakens

Vervang je lakens door een exemplaar in linnen of satijnkatoen. Deze materialen zijn licht en voeren vocht af. Ruil je donsdeken ook even in voor een lichtere variant of slaap onder een laken zonder deken.

Linnen sprays

Linnen sprays zijn een soort parfum voor je bedlinnen. Terwijl ze je misschien niet echt gaan afkoelen, bezorgen ze je wel een verfrissende geur. Wie weet ruikt het zelfs zo heerlijk fris, dat je je ook fris voelt!

Verlucht met mate

Zet het venster van je slaapkamer minstens een kwartier voor je gaat slapen open. Let op dat je de vensters de rest van de dag wel gesloten houdt. Wanneer je een raam de hele dag open laat, kan de warmte namelijk sneller naar binnen komen.

Lichte pyjama

Voor pyjama’s gelden dezelfde regels als voor bedlinnen. Kies voor een lichte stof met natuurlijke vezels zodat je huid kan ademen. Synthetische stoffen en naakt slapen vermijd je dan weer beter.

Mocktails

Als je wilt genieten van een fris drankje kies je beter voor een mocktail of een ander non-alcoholisch drankje. Wanneer we alcohol drinken gaan we namelijk sneller zweten.

Eet licht

Probeer niet te veel meer te eten in de avond. Kies een licht slaatje of een koude schotel met zomergroenten en -fruit.

Ontdek meer

Au sens propre comme au figuré : découvrez comment apporter plus de lumière du jour dans votre intérieur et de positif dans votre vie.

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

Wanneer we zeggen dat je meer licht in je leven moet brengen, kan je dit zowel letterlijk als figuurlijk opvatten. Terwijl daglicht ook heel wat voordelen met zich mee brengt, gaan wij het vooral hebben over kleine, dagelijkse gewoontes die je helpen om positiever in het leven te staan.

Lees meer
Quand les températures chutent, les oiseaux ont parfois du mal à trouver de la nourriture. Suivez nos conseils pour les nourrir.

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Tijdens de koude wintermaanden wordt het voor heel wat vogels moeilijk om voedsel te vinden. Heb jij een terras of tuin? Dan kan je hen misschien wel helpen! Wij geven je alvast enkele tips.

Lees meer

Ontdek onze producten

Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
This site is registered on wpml.org as a development site.