Loading...
Overzicht

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

Leestijd mins

Deel deze post

Wist je dat we per jaar ongeveer 2.800 uur slapen? We brengen dus heel wat tijd door in onze slaapkamer. Maar wist je dat diezelfde slaapkamer een van de ruimtes is waar we minder aandacht aan besteden wanneer het op inrichting aankomt? Wij verzamelden enkele tips om jouw slaapkamer om te toveren tot een gezellige cocon.

Dekbed of sprei

Weg met fletse dekbedden en ouderwetse spreien! Kies voor een dekbed of sprei in een vrolijke kleur en een mooie stof. Zo maken ze meteen deel uit van de decoratie van je slaapkamer. Niet veel tijd om je bed volledig te maken in de ochtend? Zorg ervoor dat je dekbed goed ligt en je krijgt meteen een ordelijk resultaat!

Alleen de essentie

Maak je slaapkamer vrij van alles wat er niet nodig is. Het enige dat je er echt nodig hebt zijn een bed, een nachtkastje en een nachtlampje. Maak je slaapkamer een ordelijke, rustgevende ruimte zonder rommelige kledingkasten en rondslingerende spullen.

Weg met schermen

We hebben bijna allemaal de neiging om nog even door sociale media te scrollen wanneer we naar bed gaan, maar eigenlijk is dit niet zo’n goed idee. Je zet beter je elektronische toestellen volledig uit wanneer je gaat slapen. Op die manier hebben ze geen invloed op de kwaliteit van je slaap. Als je je smartphone gebruikt als wekker, kan je terug overschakelen naar een klassieker alternatief. Het is ook de perfecte gelegenheid om op zoek te gaan naar een leuk vintage model.

Breng de natuur naar binnen

Kies voor natuurlijke materialen zoals hout om een rustgevende omgeving te creëren. Gebruik je creativiteit en maak bijvoorbeeld van een houten blok een nachttafeltje. Daarnaast kan een boeket of plant je kamer meteen opfleuren.

Denk aan het licht

Kies in je slaapkamer voor warm, zacht en gedimd licht. Zo krijg je meteen een gezellige, warme sfeer. Voorzie ook dikke gordijnen die het licht tegen kunnen houden.

Slaap zacht!

Ontdek meer

5 tips om je kinderen meer persoonlijke hygiëne aan te leren

5 tips om je kinderen meer persoonlijke hygiëne aan te leren

Het is belangrijk dat kinderen het belang van hygiëne leren begrijpen. Regels opleggen rond hygiëne is echter niet altijd de beste oplossing. Misschien lukt het wel op een speelse manier? Wij verzamelden enkele tips om kinderen goede gewoontes rond persoonlijke hygiëne aan te leren.

Lees meer
La nature à la maison : créez votre propre jardin d’hiver

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

Winterse sneeuwlandschappen zijn betoverend, maar soms missen we na een tijdje toch wat groen in de tuin. Gelukkig is er een oplossing! Een wintertuin is een tuintje met verschillende planten dat je binnen kan maken.

Lees meer

Ontdek onze producten

The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier