Loading...
Overzicht

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

Leestijd mins

Deel deze post

Tel je vaak ongeduldig af tot het weekend om eindelijk wat stoom af te blazen? Omdat we weten dat het niet altijd eenvoudig is om tot rust te komen op een weekdag, verzamelden we enkele tips.

Een speciale ochtend

Vergeet die snooze-stand op je wekker. Je kan wel wat langer blijven liggen, maar achteraf moet je je vaak toch haasten en bezorg je jezelf al meteen stress. Maak er een gewoonte van om op te staan zodra je wekker gaat en meer tijd te nemen voor je dagelijkse routine. Je zal merken dat je ontspannen naar het werk vertrekt.

Dagelijkse fysieke inspanningen

Je hoeft niet meteen elke ochtend naar de fitness te gaan, maar het is wel belangrijk dat je elke dag beweegt. De rest van de dag breng je namelijk vaak al zittend door. Maak er bijvoorbeeld een gewoonte van om ‘s middags even een luchtje te scheppen of vervang je bureaustoel af en toe door een swiss ball.

Ga even offline

Leg na een lange werkdag je telefoon en laptop even aan de kant en plan een activiteit die helemaal niets met technologie te maken heeft. Koken, een gezelschapsspel, een boek lezen… Er zijn gigantisch veel mogelijkheden!

Lichte avondmaaltijden

Voor een vlotte spijsvertering eet je best minstens 2 uur voor je gaat slapen. Let op dat je niet voor een vettige, zware maaltijd kiest. Zorg voor een evenwichtige maaltijd op basis van koolhydraten zoals pasta, rijst of peulvruchten.

Omring je met positiviteit

Zoek het gezelschap op van mensen die optimistisch en vrolijk zijn. Doe een praatje met een collega die altijd wel iets grappigs te vertellen heeft, ga een hapje eten met een vriendin of haal even koffie bij die barista die altijd vrolijk is. Hun vrolijkheid en ingesteldheid zijn besmettelijk en maken jouw dag meteen wat beter.

Ontdek meer

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

De meest feestelijke tijd van het jaar is aangebroken! Tijdens de eindejaarsfeesten brengen we veel tijd aan tafel door met onze familie en vrienden. Het is dan ook belangrijk dat deze tafel er feestelijk uit ziet! Wij verzamelden enkele originele decoratie ideeën om jouw tafel net dat tikkeltje mooier te maken.

Lees meer

Tover je badkamer om tot een oase van rust en wellness

Tover je badkamer om tot een oase van rust en wellness

We brengen veel meer tijd door in de badkamer dan we misschien zelf beseffen. We starten er de dag in de ochtend en komen er tot rust in de avond. Het spreekt vanzelf dat we ons dan ook zo goed mogelijk willen voelen in deze ruimte. Wij verzamelden enkele tips om je badkamer net dat tikkeltje gezelliger te maken.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier