Loading...
Overzicht

10 alledaagse dingen die je gelukkig maken

Leestijd mins

Deel deze post

Geluk schuilt in kleine dingen. Iets wat misschien onbenullig en doodnormaal lijkt, kan je voor de rest van de dag in een goede stemming brengen. Wij verzamelden 10 kleine dingen die je onbewust gelukkig kunnen maken.

Een ordelijke omgeving

Je huis opruimen zorgt niet alleen voor orde, maar maakt ook je gedachten vrij. Als je alles meteen terugvindt en geen tijd verliest met zoeken, draagt dit al bij tot je dagelijks geluk!

Iemand tegen het lijf lopen

Samen herinneringen ophalen met iemand die je lang niet hebt gezien, aan elkaar vertellen hoe het nu met jullie gaat… Het kan deugd doen om iemand toevallig tegen het lijf te lopen. Zo besef je dat je ook een sterke band hebt met mensen die je niet vaak ziet.

Luidop lachen

Een lachbui verhoogt je endorfinegehalte. Het is wetenschappelijk bewezen dat je gelukkig wordt wanneer je lacht. Een lachbui in de ochtend zorgt voor een goed begin van de dag en laat je alle zorgen van de vorige dag even vergeten. Hoe meer je lacht, hoe beter!

Knuffelen

Je vriend, je kinderen, je huisdier… Pak ze eens stevig vast! Knuffelen zorgt voor de aanmaak van het knuffelhormoon oxytocine waardoor je ontspant en gelukkig wordt!

Goed slapen

Een dag begint goed wanneer je heerlijk hebt geslapen. Je hebt hier misschien niet altijd controle over, maar er bestaan wel heel wat oefeningen die hierbij helpen.

Complimentjes

Een kleine attentie van je beste vriend, een zacht woordje van een kind of een snel complimentje van iemand die je niet eens kent… Al deze kleine opmerkingen kunnen je stemming ineens een niveau hoger tillen en je zelfvertrouwen een boost geven.

To do list afvinken

Geniet van het moment dat je iets bereikt hebt door het af te vinken op een to do-lijstje. Beloon jezelf met wat vrije tijd die je nu zeker verdiend hebt.

Luide muziek

Zet je favoriete muziek nog eens lekker hard en dans en zing volop mee! Het geeft jou een onvergetelijk gevoel en je buren een live optreden! Zolang het niet te lang duurt, zijn zij vast ook tevreden!

Niks doen

Zo simpel kan het zijn. We hebben het voortdurend druk in ons dagelijkse leven, waardoor het nodig is dat we af en toe gewoon helemaal niks doen. Neem eens een korte pauze en geniet!

Lekker eten

In goed gezelschap aan een rijk gevulde tafel zitten, elkaar entertainen en de laatste nieuwtjes en verhalen vertellen… Er gaat soms niet boven een gezellig dinertje. Leg je smartphone even aan de kant en beleef het moment.

Ontdek meer

24 idées bienveillantes pour remplir votre calendrier de l’avent

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

Kan jij ook niet wachten tot het eindelijk weer kerst is? Om het aftellen net iets draaglijker te maken, bedachten wij een leuke adventskalender! Hier zijn 24 geschenkjes die je in een zelfgemaakte adventskalender kan verwerken.

Lees meer

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

De meest feestelijke tijd van het jaar is aangebroken! Tijdens de eindejaarsfeesten brengen we veel tijd aan tafel door met onze familie en vrienden. Het is dan ook belangrijk dat deze tafel er feestelijk uit ziet! Wij verzamelden enkele originele decoratie ideeën om jouw tafel net dat tikkeltje mooier te maken.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier