Loading...
Overzicht

Zo maak je van een kale muur een echte blikvanger

Leestijd mins

Deel deze post

Tijdens het inrichten van een ruimte, denken we niet altijd aan decoratie voor de muren. Nochtans kan de aankleding van een muur een ruimte volledig transformeren. Hier zijn alvast enkele leuke ideeën.

Galerij muur

Door een kader aan de muur te hangen, lijkt je muur meteen al wat minder kaal. Het is de meest klassieke oplossing, maar misschien ook wel de meest effectieve. Om deze oplossing toch iets origineler te maken, kan je heel veel verschillende kaders ophangen. Verschillende kleuren, formaten en zelfs vormen die je willekeurig door elkaar hangt. De inhoud van de kaders kies je uiteraard helemaal zelf. Illustraties, foto’s of zelfs schilderijen… Alles is mogelijk! Het is ook de perfecte manier om oude foto’s een nieuw leven te geven!

Lichtgevende boodschap

Grote, dikke lichtgevende letters of fijne, krullende woorden? Het allerbelangrijkste is de boodschap die je wilt overbrengen. Misschien kan je ‘welkom’ in de inkomhal hangen, ‘slaap zacht’ in de slaapkamer en ‘smakelijk’ in de eetkamer… Laat je creativiteit de vrije loop! Voor de leesbaarheid bevestig je de letters het beste op een witte muur. Als je graag het effect van een loft in New York wilt, kan je de letters aan een bakstenen wand hangen.

Muurplant

Begroeide muren zijn gigantisch populair. Jammer genoeg, zijn ze niet altijd even eenvoudig om te onderhouden. Je zoekt dus beter naar een eenvoudige variant. Bevestig bijvoorbeeld enkele lichte bloempotten aan de muur of kies voor een rooster tegen de muur voor een klimplant. Geen zin om te klussen? Er bestaan heel wat bevestigingssystemen voor bloempotten die je gewoon in de winkel kan kopen.

Ontdek meer

5 astuces pour faire de sa chambre un cocon paisible

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

Wist je dat we per jaar ongeveer 2.800 uur slapen? We brengen dus heel wat tijd door in onze slaapkamer. Maar wist je dat diezelfde slaapkamer een van de ruimtes is waar we minder aandacht aan besteden wanneer het op inrichting aankomt? Wij verzamelden enkele tips om jouw slaapkamer om te toveren tot een gezellige cocon.

Lees meer
Quand les températures chutent, les oiseaux ont parfois du mal à trouver de la nourriture. Suivez nos conseils pour les nourrir.

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Tijdens de koude wintermaanden wordt het voor heel wat vogels moeilijk om voedsel te vinden. Heb jij een terras of tuin? Dan kan je hen misschien wel helpen! Wij geven je alvast enkele tips.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier