Loading...
Overzicht

Zo maak je van een kale muur een echte blikvanger

Leestijd mins

Deel deze post

Tijdens het inrichten van een ruimte, denken we niet altijd aan decoratie voor de muren. Nochtans kan de aankleding van een muur een ruimte volledig transformeren. Hier zijn alvast enkele leuke ideeën.

Galerij muur

Door een kader aan de muur te hangen, lijkt je muur meteen al wat minder kaal. Het is de meest klassieke oplossing, maar misschien ook wel de meest effectieve. Om deze oplossing toch iets origineler te maken, kan je heel veel verschillende kaders ophangen. Verschillende kleuren, formaten en zelfs vormen die je willekeurig door elkaar hangt. De inhoud van de kaders kies je uiteraard helemaal zelf. Illustraties, foto’s of zelfs schilderijen… Alles is mogelijk! Het is ook de perfecte manier om oude foto’s een nieuw leven te geven!

Lichtgevende boodschap

Grote, dikke lichtgevende letters of fijne, krullende woorden? Het allerbelangrijkste is de boodschap die je wilt overbrengen. Misschien kan je ‘welkom’ in de inkomhal hangen, ‘slaap zacht’ in de slaapkamer en ‘smakelijk’ in de eetkamer… Laat je creativiteit de vrije loop! Voor de leesbaarheid bevestig je de letters het beste op een witte muur. Als je graag het effect van een loft in New York wilt, kan je de letters aan een bakstenen wand hangen.

Muurplant

Begroeide muren zijn gigantisch populair. Jammer genoeg, zijn ze niet altijd even eenvoudig om te onderhouden. Je zoekt dus beter naar een eenvoudige variant. Bevestig bijvoorbeeld enkele lichte bloempotten aan de muur of kies voor een rooster tegen de muur voor een klimplant. Geen zin om te klussen? Er bestaan heel wat bevestigingssystemen voor bloempotten die je gewoon in de winkel kan kopen.

Ontdek meer

24 idées bienveillantes pour remplir votre calendrier de l’avent

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

Kan jij ook niet wachten tot het eindelijk weer kerst is? Om het aftellen net iets draaglijker te maken, bedachten wij een leuke adventskalender! Hier zijn 24 geschenkjes die je in een zelfgemaakte adventskalender kan verwerken.

Lees meer

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

Een nieuw jaar vraagt om gloednieuwe voornemens! Wat nu als we dit jaar minder aan onszelf denken en meer aan onze planeet? Wij verzamelden enkele goede voornemens waarin het klimaat de hoofdrol speelt.

Lees meer

Ontdek onze producten

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier