Loading...
Overzicht

Zo maak je van een kale muur een echte blikvanger

Leestijd mins

Deel deze post

Tijdens het inrichten van een ruimte, denken we niet altijd aan decoratie voor de muren. Nochtans kan de aankleding van een muur een ruimte volledig transformeren. Hier zijn alvast enkele leuke ideeën.

Galerij muur

Door een kader aan de muur te hangen, lijkt je muur meteen al wat minder kaal. Het is de meest klassieke oplossing, maar misschien ook wel de meest effectieve. Om deze oplossing toch iets origineler te maken, kan je heel veel verschillende kaders ophangen. Verschillende kleuren, formaten en zelfs vormen die je willekeurig door elkaar hangt. De inhoud van de kaders kies je uiteraard helemaal zelf. Illustraties, foto’s of zelfs schilderijen… Alles is mogelijk! Het is ook de perfecte manier om oude foto’s een nieuw leven te geven!

Lichtgevende boodschap

Grote, dikke lichtgevende letters of fijne, krullende woorden? Het allerbelangrijkste is de boodschap die je wilt overbrengen. Misschien kan je ‘welkom’ in de inkomhal hangen, ‘slaap zacht’ in de slaapkamer en ‘smakelijk’ in de eetkamer… Laat je creativiteit de vrije loop! Voor de leesbaarheid bevestig je de letters het beste op een witte muur. Als je graag het effect van een loft in New York wilt, kan je de letters aan een bakstenen wand hangen.

Muurplant

Begroeide muren zijn gigantisch populair. Jammer genoeg, zijn ze niet altijd even eenvoudig om te onderhouden. Je zoekt dus beter naar een eenvoudige variant. Bevestig bijvoorbeeld enkele lichte bloempotten aan de muur of kies voor een rooster tegen de muur voor een klimplant. Geen zin om te klussen? Er bestaan heel wat bevestigingssystemen voor bloempotten die je gewoon in de winkel kan kopen.

Ontdek meer

Quand les températures chutent, les oiseaux ont parfois du mal à trouver de la nourriture. Suivez nos conseils pour les nourrir.

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Tijdens de koude wintermaanden wordt het voor heel wat vogels moeilijk om voedsel te vinden. Heb jij een terras of tuin? Dan kan je hen misschien wel helpen! Wij geven je alvast enkele tips.

Lees meer
La nature à la maison : créez votre propre jardin d’hiver

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

Winterse sneeuwlandschappen zijn betoverend, maar soms missen we na een tijdje toch wat groen in de tuin. Gelukkig is er een oplossing! Een wintertuin is een tuintje met verschillende planten dat je binnen kan maken.

Lees meer

Ontdek onze producten

Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
This site is registered on wpml.org as a development site.