Loading...
Overzicht

Tover je badkamer om tot een oase van rust en wellness

Leestijd mins

Deel deze post

We brengen veel meer tijd door in de badkamer dan we misschien zelf beseffen. We starten er de dag in de ochtend en komen er tot rust in de avond. Het spreekt vanzelf dat we ons dan ook zo goed mogelijk willen voelen in deze ruimte. Wij verzamelden enkele tips om je badkamer net dat tikkeltje gezelliger te maken.

Een rustgevende badkamer

We plaatsen onze planten vaak in de woonkamer, maar eigenlijk is de badkamer misschien wel een beter idee! Het is de perfecte manier om je badkamer wat extra uitstraling te geven én je planten genieten terwijl van de vochtigheid en warmte wanneer je een douche neemt. Niet de beste plantenverzorger? Kies voor eucalyptus takken! Je kan ze in een vaas verzamelen of ze vastmaken onder de douchekraan. De combinatie van de takken en de stoom van je douche maakt essentiële oliën vrij die heerlijk ruiken én ook nog eens een ontspannend effect hebben.

De juiste accessoires

Vervang neutrale voorwerpen in je badkamer tot leuke, decoratieve accessoires. Je kan een badkamer omtoveren aan de hand van kleurrijk badlinnen, een vintage spiegel of een origineel douchegordijn.

Creëer een bijzondere sfeer

Berg je kerstversiering niet meteen op! Misschien kan een slinger die normaal in je kerstboom hang wel een gezellige sfeer naar je badkamer brengen! Daarnaast kan je in een handomdraai wat sfeer naar de badkamer brengen met geurkaarsen!

Ontdek meer

24 idées bienveillantes pour remplir votre calendrier de l’avent

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

Kan jij ook niet wachten tot het eindelijk weer kerst is? Om het aftellen net iets draaglijker te maken, bedachten wij een leuke adventskalender! Hier zijn 24 geschenkjes die je in een zelfgemaakte adventskalender kan verwerken.

Lees meer

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

De meest feestelijke tijd van het jaar is aangebroken! Tijdens de eindejaarsfeesten brengen we veel tijd aan tafel door met onze familie en vrienden. Het is dan ook belangrijk dat deze tafel er feestelijk uit ziet! Wij verzamelden enkele originele decoratie ideeën om jouw tafel net dat tikkeltje mooier te maken.

Lees meer

Ontdek onze producten

The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier