Loading...
Overzicht

Tover je badkamer om tot een oase van rust en wellness

Leestijd mins

Deel deze post

We brengen veel meer tijd door in de badkamer dan we misschien zelf beseffen. We starten er de dag in de ochtend en komen er tot rust in de avond. Het spreekt vanzelf dat we ons dan ook zo goed mogelijk willen voelen in deze ruimte. Wij verzamelden enkele tips om je badkamer net dat tikkeltje gezelliger te maken.

Een rustgevende badkamer

We plaatsen onze planten vaak in de woonkamer, maar eigenlijk is de badkamer misschien wel een beter idee! Het is de perfecte manier om je badkamer wat extra uitstraling te geven én je planten genieten terwijl van de vochtigheid en warmte wanneer je een douche neemt. Niet de beste plantenverzorger? Kies voor eucalyptus takken! Je kan ze in een vaas verzamelen of ze vastmaken onder de douchekraan. De combinatie van de takken en de stoom van je douche maakt essentiële oliën vrij die heerlijk ruiken én ook nog eens een ontspannend effect hebben.

De juiste accessoires

Vervang neutrale voorwerpen in je badkamer tot leuke, decoratieve accessoires. Je kan een badkamer omtoveren aan de hand van kleurrijk badlinnen, een vintage spiegel of een origineel douchegordijn.

Creëer een bijzondere sfeer

Berg je kerstversiering niet meteen op! Misschien kan een slinger die normaal in je kerstboom hang wel een gezellige sfeer naar je badkamer brengen! Daarnaast kan je in een handomdraai wat sfeer naar de badkamer brengen met geurkaarsen!

Ontdek meer

5 tips om je kinderen meer persoonlijke hygiëne aan te leren

5 tips om je kinderen meer persoonlijke hygiëne aan te leren

Het is belangrijk dat kinderen het belang van hygiëne leren begrijpen. Regels opleggen rond hygiëne is echter niet altijd de beste oplossing. Misschien lukt het wel op een speelse manier? Wij verzamelden enkele tips om kinderen goede gewoontes rond persoonlijke hygiëne aan te leren.

Lees meer
La nature à la maison : créez votre propre jardin d’hiver

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

Winterse sneeuwlandschappen zijn betoverend, maar soms missen we na een tijdje toch wat groen in de tuin. Gelukkig is er een oplossing! Een wintertuin is een tuintje met verschillende planten dat je binnen kan maken.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
This site is registered on wpml.org as a development site.