Loading...
Overzicht

Onze favoriete interieurtrends voor 2022

Leestijd mins

Deel deze post

We zien elk jaar wel nieuwe trends in de wereld van interieurinrichting. Soms maakt zo’n trend meteen een indruk en krijgen we meteen zin om ons volledige huis opnieuw in te richten. Nieuwe kleuren, materialen, stijlen… Wij nemen de nieuwste trends even onder de loep.

Violet en lichtroze

Het gebeurt wel vaker dat de kleurentrends van de modewereld ook een trend worden voor interieurs. Violet en lichtroze zijn hier een prachtig voorbeeld van. Wanneer je deze kleuren aanbrengt op de muur, krijg je een dromerig resultaat met een verzachtend effect. Zeker in een kinderkamer komt dit mooi tot zijn recht. Om het net iets subtieler aan te pakken, kan je in andere ruimtes kiezen voor kleurrijke decoratie of meubels.

Terug naar de jaren 70

Wanneer je denkt aan de combinatie van riet, vinyl en psychedelische motieven, denk je misschien wel al aan de jaren 70. De decoratie tijdens deze periode was vrolijk en uniek. Een volledige kamer in deze stijl zou vandaag de dag misschien een nogal extreem resultaat opleveren, dus kies voor kleine, opvallende stukken. Een oranje lamp, kussens met psychedelische prints of misschien zelfs een rotan stoel.

De elegantie van travertijn

Travertijn of travertin werd al eerder gebruikt voor vloeren, maar zie je nu ook steeds vaker voor meubels. Het materiaal lijkt op marmer, maar heeft een minder opvallende tekening. De lichte kleur en het ruwe oppervlak van de steen zorgen voor een strakke, warme uitstraling. Een salontafel in travertijn wordt gegarandeerd een blikvanger, maar ook een vaas of lamp kan al wat sfeer naar je interieur brengen.

Ontdek meer

Tover je badkamer om tot een oase van rust en wellness

Tover je badkamer om tot een oase van rust en wellness

We brengen veel meer tijd door in de badkamer dan we misschien zelf beseffen. We starten er de dag in de ochtend en komen er tot rust in de avond. Het spreekt vanzelf dat we ons dan ook zo goed mogelijk willen voelen in deze ruimte. Wij verzamelden enkele tips om je badkamer net dat tikkeltje gezelliger te maken.

Lees meer
Quand les températures chutent, les oiseaux ont parfois du mal à trouver de la nourriture. Suivez nos conseils pour les nourrir.

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Tijdens de koude wintermaanden wordt het voor heel wat vogels moeilijk om voedsel te vinden. Heb jij een terras of tuin? Dan kan je hen misschien wel helpen! Wij geven je alvast enkele tips.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier