Loading...
Overzicht

Onze favoriete interieurtrends voor 2022

Leestijd mins

Deel deze post

We zien elk jaar wel nieuwe trends in de wereld van interieurinrichting. Soms maakt zo’n trend meteen een indruk en krijgen we meteen zin om ons volledige huis opnieuw in te richten. Nieuwe kleuren, materialen, stijlen… Wij nemen de nieuwste trends even onder de loep.

Violet en lichtroze

Het gebeurt wel vaker dat de kleurentrends van de modewereld ook een trend worden voor interieurs. Violet en lichtroze zijn hier een prachtig voorbeeld van. Wanneer je deze kleuren aanbrengt op de muur, krijg je een dromerig resultaat met een verzachtend effect. Zeker in een kinderkamer komt dit mooi tot zijn recht. Om het net iets subtieler aan te pakken, kan je in andere ruimtes kiezen voor kleurrijke decoratie of meubels.

Terug naar de jaren 70

Wanneer je denkt aan de combinatie van riet, vinyl en psychedelische motieven, denk je misschien wel al aan de jaren 70. De decoratie tijdens deze periode was vrolijk en uniek. Een volledige kamer in deze stijl zou vandaag de dag misschien een nogal extreem resultaat opleveren, dus kies voor kleine, opvallende stukken. Een oranje lamp, kussens met psychedelische prints of misschien zelfs een rotan stoel.

De elegantie van travertijn

Travertijn of travertin werd al eerder gebruikt voor vloeren, maar zie je nu ook steeds vaker voor meubels. Het materiaal lijkt op marmer, maar heeft een minder opvallende tekening. De lichte kleur en het ruwe oppervlak van de steen zorgen voor een strakke, warme uitstraling. Een salontafel in travertijn wordt gegarandeerd een blikvanger, maar ook een vaas of lamp kan al wat sfeer naar je interieur brengen.

Ontdek meer

5 conseils pour se sentir plus zen au quotidien

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

Tel je vaak ongeduldig af tot het weekend om eindelijk wat stoom af te blazen? Omdat we weten dat het niet altijd eenvoudig is om tot rust te komen op een weekdag, verzamelden we enkele tips.

Lees meer
5 astuces pour faire de sa chambre un cocon paisible

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

Wist je dat we per jaar ongeveer 2.800 uur slapen? We brengen dus heel wat tijd door in onze slaapkamer. Maar wist je dat diezelfde slaapkamer een van de ruimtes is waar we minder aandacht aan besteden wanneer het op inrichting aankomt? Wij verzamelden enkele tips om jouw slaapkamer om te toveren tot een gezellige cocon.

Lees meer

Ontdek onze producten

The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier