Loading...
Overzicht

Met deze tips wordt het echt vakantie in jouw tuin

Leestijd mins

Deel deze post

Blijf jij deze zomer gewoon thuis? Met onze tips waan je je op een tropische vakantiebestemming in jouw eigen tuin.

Licht

Weg met die grote spot die je volledige tuin in verblindend licht zet! Kies voor warme sfeerverlichting langs de muren of bomen en zet enkele lantaarns op de grond of op de tafel. Als je het in de avond wat frisser krijgt, kan je ook altijd knus rond een vuurkorf gaan zitten.

Decoratie

Kleed je tuinmeubels aan met kussens en tafelkleden in lichte stoffen zoals linnen of licht katoen. Kies voor kleuren en prints die jou een vakantiegevoel geven en versier je tafel met verse bloemen, mandjes in bamboe of kaarsen.

Planten

Met een kleine citroen- of olijfboom waan je je aan de middellandse zee. Als je aromatische kruiden zoals tijm, rozemarijn of lavendel plant, krijg je er gratis ook een parfum bij! Als het klimaat nog wat tropischer mag, kan je dan weer kiezen voor vetplanten, een grote cactus of zelfs een kleine palmboom.

Meubels

Ruil je klassieke parasol in voor een variant uit plantaardige vezels, installeer een hangmat in de schaduw van een boom en voorzie een ligbank om heerlijk te zonnen. Indien je echt heel wat ruimte vrij hebt in je tuin, kan je ook een pergola installeren met planten.

Waarom zou je nog op vakantie gaan wanneer je zo heerlijk kan genieten in je tuin?

Ontdek meer

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

Een nieuw jaar vraagt om gloednieuwe voornemens! Wat nu als we dit jaar minder aan onszelf denken en meer aan onze planeet? Wij verzamelden enkele goede voornemens waarin het klimaat de hoofdrol speelt.

Lees meer
Au sens propre comme au figuré : découvrez comment apporter plus de lumière du jour dans votre intérieur et de positif dans votre vie.

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

Wanneer we zeggen dat je meer licht in je leven moet brengen, kan je dit zowel letterlijk als figuurlijk opvatten. Terwijl daglicht ook heel wat voordelen met zich mee brengt, gaan wij het vooral hebben over kleine, dagelijkse gewoontes die je helpen om positiever in het leven te staan.

Lees meer

Ontdek onze producten

The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier