Loading...
Overzicht

Met deze tips wordt het echt vakantie in jouw tuin

Leestijd mins

Deel deze post

Blijf jij deze zomer gewoon thuis? Met onze tips waan je je op een tropische vakantiebestemming in jouw eigen tuin.

Licht

Weg met die grote spot die je volledige tuin in verblindend licht zet! Kies voor warme sfeerverlichting langs de muren of bomen en zet enkele lantaarns op de grond of op de tafel. Als je het in de avond wat frisser krijgt, kan je ook altijd knus rond een vuurkorf gaan zitten.

Decoratie

Kleed je tuinmeubels aan met kussens en tafelkleden in lichte stoffen zoals linnen of licht katoen. Kies voor kleuren en prints die jou een vakantiegevoel geven en versier je tafel met verse bloemen, mandjes in bamboe of kaarsen.

Planten

Met een kleine citroen- of olijfboom waan je je aan de middellandse zee. Als je aromatische kruiden zoals tijm, rozemarijn of lavendel plant, krijg je er gratis ook een parfum bij! Als het klimaat nog wat tropischer mag, kan je dan weer kiezen voor vetplanten, een grote cactus of zelfs een kleine palmboom.

Meubels

Ruil je klassieke parasol in voor een variant uit plantaardige vezels, installeer een hangmat in de schaduw van een boom en voorzie een ligbank om heerlijk te zonnen. Indien je echt heel wat ruimte vrij hebt in je tuin, kan je ook een pergola installeren met planten.

Waarom zou je nog op vakantie gaan wanneer je zo heerlijk kan genieten in je tuin?

Ontdek meer

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

De meest feestelijke tijd van het jaar is aangebroken! Tijdens de eindejaarsfeesten brengen we veel tijd aan tafel door met onze familie en vrienden. Het is dan ook belangrijk dat deze tafel er feestelijk uit ziet! Wij verzamelden enkele originele decoratie ideeën om jouw tafel net dat tikkeltje mooier te maken.

Lees meer
24 idées bienveillantes pour remplir votre calendrier de l’avent

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

Kan jij ook niet wachten tot het eindelijk weer kerst is? Om het aftellen net iets draaglijker te maken, bedachten wij een leuke adventskalender! Hier zijn 24 geschenkjes die je in een zelfgemaakte adventskalender kan verwerken.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier