Loading...
Overzicht

Met deze 3 eenvoudige tips hou je het huis proper

Leestijd mins

Deel deze post

Het is niet altijd even eenvoudig om je huis de hele week ordelijk en schoon te houden. Het dagelijkse gezinsleven, het werk en verschillende andere activiteiten zorgen er soms wel eens voor dat je helemaal geen tijd over hebt voor het huishouden. Hoe pak je dit nu het beste aan?

Verdeel het werk

Na een grote schoonmaakbeurt kan je een weekplanning opstellen met alle huishoudelijke taken die moeten gebeuren. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag en donderdag stofzuigen, dinsdag de badkamer schoonmaken en op vrijdag de lakens verversen. Probeer de taken zo veel mogelijk op te delen en te verspreiden om te vermijden dat je alles in het weekend moet doen.

Afgesloten bergruimte

Kasten en schuiven zijn de beste vrienden van een opgeruimd huis. Alles heeft een plaats, zit netjes verstopt en het vangt geen stof. Om zeker te zijn dat je alles meteen weet zitten, kan je ook nog eens met labels werken.

Drie minuten

Doe taken die minder dan 3 minuten duren onmiddellijk. Je bed opmaken, de vaatwasser leegmaken, kledij in de kast hangen… Kleine taakjes kan je beter meteen doen in plaats van ze te laten opstapelen.

Ontdek meer

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

De meest feestelijke tijd van het jaar is aangebroken! Tijdens de eindejaarsfeesten brengen we veel tijd aan tafel door met onze familie en vrienden. Het is dan ook belangrijk dat deze tafel er feestelijk uit ziet! Wij verzamelden enkele originele decoratie ideeën om jouw tafel net dat tikkeltje mooier te maken.

Lees meer

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

Een nieuw jaar vraagt om gloednieuwe voornemens! Wat nu als we dit jaar minder aan onszelf denken en meer aan onze planeet? Wij verzamelden enkele goede voornemens waarin het klimaat de hoofdrol speelt.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier