Loading...
Overzicht

Met deze 3 eenvoudige tips hou je het huis proper

Leestijd mins

Deel deze post

Het is niet altijd even eenvoudig om je huis de hele week ordelijk en schoon te houden. Het dagelijkse gezinsleven, het werk en verschillende andere activiteiten zorgen er soms wel eens voor dat je helemaal geen tijd over hebt voor het huishouden. Hoe pak je dit nu het beste aan?

Verdeel het werk

Na een grote schoonmaakbeurt kan je een weekplanning opstellen met alle huishoudelijke taken die moeten gebeuren. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag en donderdag stofzuigen, dinsdag de badkamer schoonmaken en op vrijdag de lakens verversen. Probeer de taken zo veel mogelijk op te delen en te verspreiden om te vermijden dat je alles in het weekend moet doen.

Afgesloten bergruimte

Kasten en schuiven zijn de beste vrienden van een opgeruimd huis. Alles heeft een plaats, zit netjes verstopt en het vangt geen stof. Om zeker te zijn dat je alles meteen weet zitten, kan je ook nog eens met labels werken.

Drie minuten

Doe taken die minder dan 3 minuten duren onmiddellijk. Je bed opmaken, de vaatwasser leegmaken, kledij in de kast hangen… Kleine taakjes kan je beter meteen doen in plaats van ze te laten opstapelen.

Ontdek meer

Tover je badkamer om tot een oase van rust en wellness

Tover je badkamer om tot een oase van rust en wellness

We brengen veel meer tijd door in de badkamer dan we misschien zelf beseffen. We starten er de dag in de ochtend en komen er tot rust in de avond. Het spreekt vanzelf dat we ons dan ook zo goed mogelijk willen voelen in deze ruimte. Wij verzamelden enkele tips om je badkamer net dat tikkeltje gezelliger te maken.

Lees meer
Au sens propre comme au figuré : découvrez comment apporter plus de lumière du jour dans votre intérieur et de positif dans votre vie.

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

Wanneer we zeggen dat je meer licht in je leven moet brengen, kan je dit zowel letterlijk als figuurlijk opvatten. Terwijl daglicht ook heel wat voordelen met zich mee brengt, gaan wij het vooral hebben over kleine, dagelijkse gewoontes die je helpen om positiever in het leven te staan.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier