Loading...
Overzicht

Met deze 3 eenvoudige tips hou je het huis proper

Leestijd mins

Deel deze post

Het is niet altijd even eenvoudig om je huis de hele week ordelijk en schoon te houden. Het dagelijkse gezinsleven, het werk en verschillende andere activiteiten zorgen er soms wel eens voor dat je helemaal geen tijd over hebt voor het huishouden. Hoe pak je dit nu het beste aan?

Verdeel het werk

Na een grote schoonmaakbeurt kan je een weekplanning opstellen met alle huishoudelijke taken die moeten gebeuren. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag en donderdag stofzuigen, dinsdag de badkamer schoonmaken en op vrijdag de lakens verversen. Probeer de taken zo veel mogelijk op te delen en te verspreiden om te vermijden dat je alles in het weekend moet doen.

Afgesloten bergruimte

Kasten en schuiven zijn de beste vrienden van een opgeruimd huis. Alles heeft een plaats, zit netjes verstopt en het vangt geen stof. Om zeker te zijn dat je alles meteen weet zitten, kan je ook nog eens met labels werken.

Drie minuten

Doe taken die minder dan 3 minuten duren onmiddellijk. Je bed opmaken, de vaatwasser leegmaken, kledij in de kast hangen… Kleine taakjes kan je beter meteen doen in plaats van ze te laten opstapelen.

Ontdek meer

Découvrez les bienfaits de la rêverie

Dagdromen is gezond: ontdek hier 3 redenen waarom

Dagdromen is gezond: ontdek hier 3 redenen waarom

Hou jij ook zo van dagdromen? Of je het nu liever languit in de zetel doet, in een hangmat onder de zon of op het strand… Er is helemaal niets mis mee! Dagdromen is zelfs goed voor je mentale gezondheid!

Lees meer
La nature à la maison : créez votre propre jardin d’hiver

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

Winterse sneeuwlandschappen zijn betoverend, maar soms missen we na een tijdje toch wat groen in de tuin. Gelukkig is er een oplossing! Een wintertuin is een tuintje met verschillende planten dat je binnen kan maken.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier