Loading...
Overzicht

Leuke decoratietips voor een gezellige woonkamer

Leestijd mins

Deel deze post

Een gezellige avond voor de tv, helemaal verdwijnen in een goed boek of vrienden ontvangen… We brengen heel wat tijd door in onze woonkamer. Het is dus belangrijk dat we ons hier helemaal thuis voelen en het zo knus mogelijk inrichten. Maak jouw woonkamer nog gezelliger met deze tips!

Leve de kussens

Kussens zijn zowel praktisch als decoratief. Je kan er heerlijk je hoofd op laten rusten of je kan ze op de grond plaatsen wanneer je rond de salontafel gaat zitten voor een gezelschapsspel. Voor een extra portie gezelligheid kan je kiezen voor kussens in een zachte stof zoals fluweel, wol of satijn.

Het effect van hout

Niet iedereen kan in een houten chalet wonen of een massief parket leggen, maar hier en daar wat hout toevoegen aan je woonkamer brengt meteen warmte naar binnen. Een houten salontafel, een houten kist voor speelgoed of plaids… De mogelijkheden zijn eindeloos!

Speel met licht

We onderschatten vaak de impact van licht op een ruimte. Direct licht kan je interieur ongezellig maken dus om een intieme sfeer te krijgen, kies je beter voor indirecte verlichting. Heb je spots? Richt ze dan op de muur in plaats van op het midden van de ruimte. Kies ook voor kaarsen of staande lampen op een lagere lichtintensiteit.

Tapijten en plaids

Geweven, gebreid of de vacht van een dier… Tapijten en plaids zijn er in alle formaten en materialen. Het belangrijkste is dat het zacht is. Net zoals kussens hebben tapijten een dubbele functie. Ze maken de ruimte gezellig én houden je warm!

Ontdek meer

Au sens propre comme au figuré : découvrez comment apporter plus de lumière du jour dans votre intérieur et de positif dans votre vie.

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

Wanneer we zeggen dat je meer licht in je leven moet brengen, kan je dit zowel letterlijk als figuurlijk opvatten. Terwijl daglicht ook heel wat voordelen met zich mee brengt, gaan wij het vooral hebben over kleine, dagelijkse gewoontes die je helpen om positiever in het leven te staan.

Lees meer
24 idées bienveillantes pour remplir votre calendrier de l’avent

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

Kan jij ook niet wachten tot het eindelijk weer kerst is? Om het aftellen net iets draaglijker te maken, bedachten wij een leuke adventskalender! Hier zijn 24 geschenkjes die je in een zelfgemaakte adventskalender kan verwerken.

Lees meer

Ontdek onze producten

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier