Loading...
Overzicht

Leuke decoratietips voor een gezellige woonkamer

Leestijd mins

Deel deze post

Een gezellige avond voor de tv, helemaal verdwijnen in een goed boek of vrienden ontvangen… We brengen heel wat tijd door in onze woonkamer. Het is dus belangrijk dat we ons hier helemaal thuis voelen en het zo knus mogelijk inrichten. Maak jouw woonkamer nog gezelliger met deze tips!

Leve de kussens

Kussens zijn zowel praktisch als decoratief. Je kan er heerlijk je hoofd op laten rusten of je kan ze op de grond plaatsen wanneer je rond de salontafel gaat zitten voor een gezelschapsspel. Voor een extra portie gezelligheid kan je kiezen voor kussens in een zachte stof zoals fluweel, wol of satijn.

Het effect van hout

Niet iedereen kan in een houten chalet wonen of een massief parket leggen, maar hier en daar wat hout toevoegen aan je woonkamer brengt meteen warmte naar binnen. Een houten salontafel, een houten kist voor speelgoed of plaids… De mogelijkheden zijn eindeloos!

Speel met licht

We onderschatten vaak de impact van licht op een ruimte. Direct licht kan je interieur ongezellig maken dus om een intieme sfeer te krijgen, kies je beter voor indirecte verlichting. Heb je spots? Richt ze dan op de muur in plaats van op het midden van de ruimte. Kies ook voor kaarsen of staande lampen op een lagere lichtintensiteit.

Tapijten en plaids

Geweven, gebreid of de vacht van een dier… Tapijten en plaids zijn er in alle formaten en materialen. Het belangrijkste is dat het zacht is. Net zoals kussens hebben tapijten een dubbele functie. Ze maken de ruimte gezellig én houden je warm!

Ontdek meer

5 astuces pour faire de sa chambre un cocon paisible

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

Wist je dat we per jaar ongeveer 2.800 uur slapen? We brengen dus heel wat tijd door in onze slaapkamer. Maar wist je dat diezelfde slaapkamer een van de ruimtes is waar we minder aandacht aan besteden wanneer het op inrichting aankomt? Wij verzamelden enkele tips om jouw slaapkamer om te toveren tot een gezellige cocon.

Lees meer
Découvrez les bienfaits de la rêverie

Dagdromen is gezond: ontdek hier 3 redenen waarom

Dagdromen is gezond: ontdek hier 3 redenen waarom

Hou jij ook zo van dagdromen? Of je het nu liever languit in de zetel doet, in een hangmat onder de zon of op het strand… Er is helemaal niets mis mee! Dagdromen is zelfs goed voor je mentale gezondheid!

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier