Loading...
Overzicht

Geen fan van een traditioneel boeket? Ontdek wat je nog met bloemen kan doen

Leestijd mins

Deel deze post

Tijdens de lente en zomer staan heel wat bloemen in volle bloei. Je kan een uitgebreid assortiment vinden bij de florist, maar ook in je eigen tuin of in de wildernis! Wil je de kleurrijke bloemen graag naar binnen brengen, maar hou je niet van een klassiek boeket? Wij verzamelden enkele andere opties!

Bloemenkrans

Tijdens de feestdagen zien we vaak bloemenkransen aan de deur hangen, maar waarom zouden we dit niet doen op andere momenten? Je kan ondertussen wel een zomerse variant kopen bij de florist, maar je kan perfect ook zelf eentje maken. Je kan soms alleen een krans kopen waar je dan zelf bloemen in kan prikken of je kan zelf een basis maken van buigbare twijgjes. Je kan een krans op tafel leggen, maar ook aan de muur of deur hangen!

Hangende bloemen

Mag het nog net iets unieker? Hang je bloemen op! Knip een touw in verschillende lengtes en knoop telkens voorzichtig een bloem aan het uiteinde. Kleef het andere uiteinde vast aan het plafond met een klein stukje onzichtbare tape. Let op dat de bloemen niet te laag hangen! Je wilt namelijk niet dat een bloem in de weg hangt wanneer je aan tafel zit. Voor een extra speciaal effect waarbij het lijkt dat de bloemen zweven, kan je voor een doorzichtige draad kiezen.

Bloemen op tafel

Bloemen worden meestal in het midden van de tafel gezet in een vaas of een bloemstukje. Wat nu als je bloemen over de tafel zou strooien? Snijd de stengels af en leg hier en daar een bloem alsof het deel uitmaakt van het tafelkleed. Als je toch liever voor een overzichtelijker geheel wilt gaan, kan je gesnoeide bloemen vastmaken aan servetten of een naamkaartje.

Ontdek meer

5 astuces pour faire de sa chambre un cocon paisible

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

Wist je dat we per jaar ongeveer 2.800 uur slapen? We brengen dus heel wat tijd door in onze slaapkamer. Maar wist je dat diezelfde slaapkamer een van de ruimtes is waar we minder aandacht aan besteden wanneer het op inrichting aankomt? Wij verzamelden enkele tips om jouw slaapkamer om te toveren tot een gezellige cocon.

Lees meer
24 idées bienveillantes pour remplir votre calendrier de l’avent

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

Kan jij ook niet wachten tot het eindelijk weer kerst is? Om het aftellen net iets draaglijker te maken, bedachten wij een leuke adventskalender! Hier zijn 24 geschenkjes die je in een zelfgemaakte adventskalender kan verwerken.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier