Loading...
Overzicht

Geen fan van een traditioneel boeket? Ontdek wat je nog met bloemen kan doen

Leestijd mins

Deel deze post

Tijdens de lente en zomer staan heel wat bloemen in volle bloei. Je kan een uitgebreid assortiment vinden bij de florist, maar ook in je eigen tuin of in de wildernis! Wil je de kleurrijke bloemen graag naar binnen brengen, maar hou je niet van een klassiek boeket? Wij verzamelden enkele andere opties!

Bloemenkrans

Tijdens de feestdagen zien we vaak bloemenkransen aan de deur hangen, maar waarom zouden we dit niet doen op andere momenten? Je kan ondertussen wel een zomerse variant kopen bij de florist, maar je kan perfect ook zelf eentje maken. Je kan soms alleen een krans kopen waar je dan zelf bloemen in kan prikken of je kan zelf een basis maken van buigbare twijgjes. Je kan een krans op tafel leggen, maar ook aan de muur of deur hangen!

Hangende bloemen

Mag het nog net iets unieker? Hang je bloemen op! Knip een touw in verschillende lengtes en knoop telkens voorzichtig een bloem aan het uiteinde. Kleef het andere uiteinde vast aan het plafond met een klein stukje onzichtbare tape. Let op dat de bloemen niet te laag hangen! Je wilt namelijk niet dat een bloem in de weg hangt wanneer je aan tafel zit. Voor een extra speciaal effect waarbij het lijkt dat de bloemen zweven, kan je voor een doorzichtige draad kiezen.

Bloemen op tafel

Bloemen worden meestal in het midden van de tafel gezet in een vaas of een bloemstukje. Wat nu als je bloemen over de tafel zou strooien? Snijd de stengels af en leg hier en daar een bloem alsof het deel uitmaakt van het tafelkleed. Als je toch liever voor een overzichtelijker geheel wilt gaan, kan je gesnoeide bloemen vastmaken aan servetten of een naamkaartje.

Ontdek meer

Au sens propre comme au figuré : découvrez comment apporter plus de lumière du jour dans votre intérieur et de positif dans votre vie.

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

Wanneer we zeggen dat je meer licht in je leven moet brengen, kan je dit zowel letterlijk als figuurlijk opvatten. Terwijl daglicht ook heel wat voordelen met zich mee brengt, gaan wij het vooral hebben over kleine, dagelijkse gewoontes die je helpen om positiever in het leven te staan.

Lees meer

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

Een nieuw jaar vraagt om gloednieuwe voornemens! Wat nu als we dit jaar minder aan onszelf denken en meer aan onze planeet? Wij verzamelden enkele goede voornemens waarin het klimaat de hoofdrol speelt.

Lees meer

Ontdek onze producten

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier