Loading...
Overzicht

Deze 5 decoratietips zorgen voor een goed humeur

Leestijd mins

Deel deze post

Na een lange dag kom je natuurlijk het liefst van al thuis in een huis waar je je goed voelt. Maar wist je dat je interieur een invloed kan hebben op je humeur? Wij gingen op onderzoek en verzamelden enkele tips om te garanderen dat jij helemaal gelukkig wordt van jouw interieur.

Ruim op

Orde is de basis voor een aangenaam, gezellig huis. Je wilt namelijk niet over iets struikelen of geconfronteerd worden met een hele berg afwas zodra je de deur binnenstapt. Maak een planning op en ruim elke dag een klein beetje op. Zo verdeel je het werk over verschillende dagen en wordt het nooit één grote klus.

Breng kleur naar je interieur

Kleuren zoals rood, oranje en geel geven energie, maar let op dat je niet overdrijft. Heb je een grote woonkamer? Schilder dan één van de muren in een levendige kleur en laat de rest wit. Om kleinere ruimtes van wat kleur te voorzien, kies je beter voor gekleurde meubels. Laat de muren wit en kies voor een gekleurde stoel, lamp of zelfs tafel!

Wees uniek

Een fiets in het midden van je interieur, een grappige poster of een krijtmuur waar je allerlei dingen op kan krabbelen… Ongewone decoratie toont je persoonlijkheid in je interieur en maakt mensen nieuwsgierig.

Zorg voor wat groen

Breng de natuur naar binnen! Hierdoor krijg je een tropisch effect én kom je helemaal tot rust. Planten hebben namelijk een rustgevende werking en doen je stressniveau dalen.
Laat het licht binnen

Het klinkt misschien best wel logisch dat natuurlijk licht een impact heeft op onze humeur. Laat daarom zo veel mogelijk licht binnen in je woning. Als je niet veel grote ramen hebt, kan je hier en daar wat sfeerverlichting plaatsen. Een slinger van lampjes, een staande lamp of zelfs een klein sfeerlampje… Let op dat je telkens voor warm, geel licht kiest. Wit licht zorgt voor een koudere sfeer waardoor de gezelligheid vermindert.

Ontdek meer

La nature à la maison : créez votre propre jardin d’hiver

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

Winterse sneeuwlandschappen zijn betoverend, maar soms missen we na een tijdje toch wat groen in de tuin. Gelukkig is er een oplossing! Een wintertuin is een tuintje met verschillende planten dat je binnen kan maken.

Lees meer

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

De meest feestelijke tijd van het jaar is aangebroken! Tijdens de eindejaarsfeesten brengen we veel tijd aan tafel door met onze familie en vrienden. Het is dan ook belangrijk dat deze tafel er feestelijk uit ziet! Wij verzamelden enkele originele decoratie ideeën om jouw tafel net dat tikkeltje mooier te maken.

Lees meer

Ontdek onze producten

Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
This site is registered on wpml.org as a development site.