Loading...
Overzicht

Decoratie tips voor een feestelijke tafel

Leestijd mins

Deel deze post

Het is weer het seizoen van barbeques, communie- en lentefeesten en tal van vrolijke bijeenkomsten met familie en vrienden! Er gaat niets boven genieten van een heerlijk moment aan tafel met de mensen die je graag ziet, toch? Om deze mooie momenten nog net iets specialer te maken, hebben wij enkele ideeën verzameld voor jouw tafeldecoratie!

Bloemen: van vaas tot bord

Een vaas staat altijd wel mooi in het midden van een tafel, maar echt origineel is het niet. Wat nu als je deze vaas zou vervangen door een bord? Zo krijg je een uniek bloemstuk en zie je de persoon aan de andere kant net iets beter zitten. Misschien kan je zelfs kiezen voor eetbare bloemen. Die zijn niet alleen mooi, maar zorgen ook voor een portie amusement!

Elk op zijn plek

Naamkaartjes maken een tafel meteen feestelijker. Of je nu met 10 bent of 100, het is altijd leuk om een vast plekje te krijgen aan de tafel. Je kan de naamkaartjes zelfs volledig afstemmen op het soort evenement dat je organiseert. Schrijf de namen eens op een stuk hout of klei of bevestig het aan een takje of bloem.

Een blijvend aandenken

Iedereen krijgt graag cadeautjes! Bij een doop of communie is het al de traditie om iets mee te geven met de gasten, dus waarom zou je dit op andere momenten niet mogen doen? Geef bijvoorbeeld een vetplant in een potje waarop een naam of datum staat!

Ontdek meer

La nature à la maison : créez votre propre jardin d’hiver

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

Winterse sneeuwlandschappen zijn betoverend, maar soms missen we na een tijdje toch wat groen in de tuin. Gelukkig is er een oplossing! Een wintertuin is een tuintje met verschillende planten dat je binnen kan maken.

Lees meer
Au sens propre comme au figuré : découvrez comment apporter plus de lumière du jour dans votre intérieur et de positif dans votre vie.

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

Wanneer we zeggen dat je meer licht in je leven moet brengen, kan je dit zowel letterlijk als figuurlijk opvatten. Terwijl daglicht ook heel wat voordelen met zich mee brengt, gaan wij het vooral hebben over kleine, dagelijkse gewoontes die je helpen om positiever in het leven te staan.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
This site is registered on wpml.org as a development site.