Loading...
Overzicht

Decoratie tips voor een feestelijke tafel

Leestijd mins

Deel deze post

Het is weer het seizoen van barbeques, communie- en lentefeesten en tal van vrolijke bijeenkomsten met familie en vrienden! Er gaat niets boven genieten van een heerlijk moment aan tafel met de mensen die je graag ziet, toch? Om deze mooie momenten nog net iets specialer te maken, hebben wij enkele ideeën verzameld voor jouw tafeldecoratie!

Bloemen: van vaas tot bord

Een vaas staat altijd wel mooi in het midden van een tafel, maar echt origineel is het niet. Wat nu als je deze vaas zou vervangen door een bord? Zo krijg je een uniek bloemstuk en zie je de persoon aan de andere kant net iets beter zitten. Misschien kan je zelfs kiezen voor eetbare bloemen. Die zijn niet alleen mooi, maar zorgen ook voor een portie amusement!

Elk op zijn plek

Naamkaartjes maken een tafel meteen feestelijker. Of je nu met 10 bent of 100, het is altijd leuk om een vast plekje te krijgen aan de tafel. Je kan de naamkaartjes zelfs volledig afstemmen op het soort evenement dat je organiseert. Schrijf de namen eens op een stuk hout of klei of bevestig het aan een takje of bloem.

Een blijvend aandenken

Iedereen krijgt graag cadeautjes! Bij een doop of communie is het al de traditie om iets mee te geven met de gasten, dus waarom zou je dit op andere momenten niet mogen doen? Geef bijvoorbeeld een vetplant in een potje waarop een naam of datum staat!

Ontdek meer

Quand les températures chutent, les oiseaux ont parfois du mal à trouver de la nourriture. Suivez nos conseils pour les nourrir.

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Tijdens de koude wintermaanden wordt het voor heel wat vogels moeilijk om voedsel te vinden. Heb jij een terras of tuin? Dan kan je hen misschien wel helpen! Wij geven je alvast enkele tips.

Lees meer
5 astuces pour faire de sa chambre un cocon paisible

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

Wist je dat we per jaar ongeveer 2.800 uur slapen? We brengen dus heel wat tijd door in onze slaapkamer. Maar wist je dat diezelfde slaapkamer een van de ruimtes is waar we minder aandacht aan besteden wanneer het op inrichting aankomt? Wij verzamelden enkele tips om jouw slaapkamer om te toveren tot een gezellige cocon.

Lees meer

Ontdek onze producten

The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier