Loading...
Overzicht

Decoratie tips voor een feestelijke tafel

Leestijd mins

Deel deze post

Het is weer het seizoen van barbeques, communie- en lentefeesten en tal van vrolijke bijeenkomsten met familie en vrienden! Er gaat niets boven genieten van een heerlijk moment aan tafel met de mensen die je graag ziet, toch? Om deze mooie momenten nog net iets specialer te maken, hebben wij enkele ideeën verzameld voor jouw tafeldecoratie!

Bloemen: van vaas tot bord

Een vaas staat altijd wel mooi in het midden van een tafel, maar echt origineel is het niet. Wat nu als je deze vaas zou vervangen door een bord? Zo krijg je een uniek bloemstuk en zie je de persoon aan de andere kant net iets beter zitten. Misschien kan je zelfs kiezen voor eetbare bloemen. Die zijn niet alleen mooi, maar zorgen ook voor een portie amusement!

Elk op zijn plek

Naamkaartjes maken een tafel meteen feestelijker. Of je nu met 10 bent of 100, het is altijd leuk om een vast plekje te krijgen aan de tafel. Je kan de naamkaartjes zelfs volledig afstemmen op het soort evenement dat je organiseert. Schrijf de namen eens op een stuk hout of klei of bevestig het aan een takje of bloem.

Een blijvend aandenken

Iedereen krijgt graag cadeautjes! Bij een doop of communie is het al de traditie om iets mee te geven met de gasten, dus waarom zou je dit op andere momenten niet mogen doen? Geef bijvoorbeeld een vetplant in een potje waarop een naam of datum staat!

Ontdek meer

24 idées bienveillantes pour remplir votre calendrier de l’avent

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

Kan jij ook niet wachten tot het eindelijk weer kerst is? Om het aftellen net iets draaglijker te maken, bedachten wij een leuke adventskalender! Hier zijn 24 geschenkjes die je in een zelfgemaakte adventskalender kan verwerken.

Lees meer
Découvrez les bienfaits de la rêverie

Dagdromen is gezond: ontdek hier 3 redenen waarom

Dagdromen is gezond: ontdek hier 3 redenen waarom

Hou jij ook zo van dagdromen? Of je het nu liever languit in de zetel doet, in een hangmat onder de zon of op het strand… Er is helemaal niets mis mee! Dagdromen is zelfs goed voor je mentale gezondheid!

Lees meer

Ontdek onze producten

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier