Loading...
Overzicht

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

Leestijd mins

Deel deze post

De meest feestelijke tijd van het jaar is aangebroken! Tijdens de eindejaarsfeesten brengen we veel tijd aan tafel door met onze familie en vrienden. Het is dan ook belangrijk dat deze tafel er feestelijk uit ziet! Wij verzamelden enkele originele decoratie ideeën om jouw tafel net dat tikkeltje mooier te maken.

Kerstbal naamkaartjes

Er is helemaal niets mis met klassieke, papieren naamkaartjes, maar soms mag het wel net iets origineler, toch? Haal je allermooiste geschrift boven en schrijf met een gouden of zwarte stift de namen van je gasten op een kerstbal! Je kan ze dan op het bord van je gasten plaatsen of zelfs rond een glas hangen. Uiteraard mogen je gasten de kerstbal na het diner mee naar huis nemen!

Activiteit

Breng jij tijdens de feesten ook veel tijd in de keuken door, maar ben je bang dat je gasten dat niet leuk vinden? Hou ze dan bezig terwijl jij in de keuken staat! Schrijf voor iedereen een wens op een papiertje en voeg ze toe aan je decoratie. Je kan de papiertjes oprollen, mooi opvouwen of zelfs in een leuk vormpje plooien. Vraag aan iedereen om een wens voor te lezen en dan samen te raden voor wie de wens bedoeld was.

Heerlijke decoratie

Durf buiten de lijntjes te kleuren en kies voor eetbare decoratie! Bak zanddeegkoekjes in de vorm van een ster en hang ze in een mini-kerstboompje of plaats ze op de borden van je gasten. Bestrooi de tafel met suiker en plaats hier en daar een appelsien doorprikt met kruidnagels om een heerlijke geur te verspreiden. Wedden dat er van sommige decoratie enkel nog wat kruimels over zal blijven?

Ontdek meer

La nature à la maison : créez votre propre jardin d’hiver

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

Winterse sneeuwlandschappen zijn betoverend, maar soms missen we na een tijdje toch wat groen in de tuin. Gelukkig is er een oplossing! Een wintertuin is een tuintje met verschillende planten dat je binnen kan maken.

Lees meer

5 tips om je kinderen meer persoonlijke hygiëne aan te leren

5 tips om je kinderen meer persoonlijke hygiëne aan te leren

Het is belangrijk dat kinderen het belang van hygiëne leren begrijpen. Regels opleggen rond hygiëne is echter niet altijd de beste oplossing. Misschien lukt het wel op een speelse manier? Wij verzamelden enkele tips om kinderen goede gewoontes rond persoonlijke hygiëne aan te leren.

Lees meer

Ontdek onze producten

Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier