Loading...
Overzicht

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

Leestijd mins

Deel deze post

De meest feestelijke tijd van het jaar is aangebroken! Tijdens de eindejaarsfeesten brengen we veel tijd aan tafel door met onze familie en vrienden. Het is dan ook belangrijk dat deze tafel er feestelijk uit ziet! Wij verzamelden enkele originele decoratie ideeën om jouw tafel net dat tikkeltje mooier te maken.

Kerstbal naamkaartjes

Er is helemaal niets mis met klassieke, papieren naamkaartjes, maar soms mag het wel net iets origineler, toch? Haal je allermooiste geschrift boven en schrijf met een gouden of zwarte stift de namen van je gasten op een kerstbal! Je kan ze dan op het bord van je gasten plaatsen of zelfs rond een glas hangen. Uiteraard mogen je gasten de kerstbal na het diner mee naar huis nemen!

Activiteit

Breng jij tijdens de feesten ook veel tijd in de keuken door, maar ben je bang dat je gasten dat niet leuk vinden? Hou ze dan bezig terwijl jij in de keuken staat! Schrijf voor iedereen een wens op een papiertje en voeg ze toe aan je decoratie. Je kan de papiertjes oprollen, mooi opvouwen of zelfs in een leuk vormpje plooien. Vraag aan iedereen om een wens voor te lezen en dan samen te raden voor wie de wens bedoeld was.

Heerlijke decoratie

Durf buiten de lijntjes te kleuren en kies voor eetbare decoratie! Bak zanddeegkoekjes in de vorm van een ster en hang ze in een mini-kerstboompje of plaats ze op de borden van je gasten. Bestrooi de tafel met suiker en plaats hier en daar een appelsien doorprikt met kruidnagels om een heerlijke geur te verspreiden. Wedden dat er van sommige decoratie enkel nog wat kruimels over zal blijven?

Ontdek meer

Quand les températures chutent, les oiseaux ont parfois du mal à trouver de la nourriture. Suivez nos conseils pour les nourrir.

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Tijdens de koude wintermaanden wordt het voor heel wat vogels moeilijk om voedsel te vinden. Heb jij een terras of tuin? Dan kan je hen misschien wel helpen! Wij geven je alvast enkele tips.

Lees meer

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

Een nieuw jaar vraagt om gloednieuwe voornemens! Wat nu als we dit jaar minder aan onszelf denken en meer aan onze planeet? Wij verzamelden enkele goede voornemens waarin het klimaat de hoofdrol speelt.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier