Loading...
Overzicht

Breng wat meer comfort in je huis met een cosy interieur

Leestijd mins

Deel deze post

Wil je wat meer zachtheid in huis zonder je volledige interieur te veranderen? Breng dan enkele van deze zachte spullen naar binnen.

Kussen met zachte pluche

Met een zacht kussen in de zetel heb je ook meteen de perfecte plek voor een heerlijke siësta! Bonuspunten als je ook nog eens kies voor een pastelkleur!

Gedroogde katoentakken

Deze gedroogde bloemen zien er niet alleen zacht uit, dat zijn ze ook echt! Let wel op dat je ze onder glas plaatst zodat ze niet te veel stof opnemen. Misschien kan je ze zelfs onder een glazen stolp plaatsen!

Knuffelbeest

Wie zegt dat knuffeldieren enkel voor kinderen zijn? Je ziet ze overal in decoratiewinkels en ze laten de ruimte er meteen een pak knusser uit zien. Kies er eentje in een neutrale kleur zodat het niet lijkt alsof een van de teddyberen uit de speelgoedkast is ontsnapt.

Plaids

Er is niet zo gezellig als een plaid bij koud weer! Een wollen plaid met reuze steken kan je ook helemaal zelf breien! Geef de plaid ook een vast hoekje in het huis zodat je er altijd ergens mee terecht kan!

Papieren lamp

Een lamp die uit papier gemaakt wordt, verspreidt zacht en diffuus licht. Perfect voor op een bijzettafeltje in je salon!
Lange veren

Je kan veren vinden in alle kleuren, met spikkels en zonder! Gebruik ze als tafeldecoratie, plaats ze in een kader of zelfs in een vaas! Ze brengen meteen een zachte en ontspannen sfeer naar je interieur.

Satijn

Satijn is niet alleen heel zacht, het drapeert ook mooi over je tafel. Hoe langer het tafelkleed, hoe gezelliger het interieur!

Nepbond

Een zacht gevoel wanneer je uit de zetel of het bed stapt? Kies voor een heerlijk, zacht tapijt. Zo hou je terwijl ook nog je voeten warm!

Krulwol

Meubels overtrokken met krulwol, ook wel bouclé genoemd, zijn dit jaar een trend waar je niet omheen kan. Krulwol is kort geschoren wol met kleine krulletjes en laat alle meubels er net dat tikkeltje comfortabeler uit zien.

Fluweel

Fluweel is al langer op zijn plaats in ons interieur, maar nu zien we het vooral terug als stoelbekleding. Zacht, comfortabel en luxueus!

Ontdek meer

24 idées bienveillantes pour remplir votre calendrier de l’avent

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

Kan jij ook niet wachten tot het eindelijk weer kerst is? Om het aftellen net iets draaglijker te maken, bedachten wij een leuke adventskalender! Hier zijn 24 geschenkjes die je in een zelfgemaakte adventskalender kan verwerken.

Lees meer
5 astuces pour faire de sa chambre un cocon paisible

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

Wist je dat we per jaar ongeveer 2.800 uur slapen? We brengen dus heel wat tijd door in onze slaapkamer. Maar wist je dat diezelfde slaapkamer een van de ruimtes is waar we minder aandacht aan besteden wanneer het op inrichting aankomt? Wij verzamelden enkele tips om jouw slaapkamer om te toveren tot een gezellige cocon.

Lees meer

Ontdek onze producten

Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier