Loading...
Overzicht

Breng wat meer comfort in je huis met een cosy interieur

Leestijd mins

Deel deze post

Wil je wat meer zachtheid in huis zonder je volledige interieur te veranderen? Breng dan enkele van deze zachte spullen naar binnen.

Kussen met zachte pluche

Met een zacht kussen in de zetel heb je ook meteen de perfecte plek voor een heerlijke siësta! Bonuspunten als je ook nog eens kies voor een pastelkleur!

Gedroogde katoentakken

Deze gedroogde bloemen zien er niet alleen zacht uit, dat zijn ze ook echt! Let wel op dat je ze onder glas plaatst zodat ze niet te veel stof opnemen. Misschien kan je ze zelfs onder een glazen stolp plaatsen!

Knuffelbeest

Wie zegt dat knuffeldieren enkel voor kinderen zijn? Je ziet ze overal in decoratiewinkels en ze laten de ruimte er meteen een pak knusser uit zien. Kies er eentje in een neutrale kleur zodat het niet lijkt alsof een van de teddyberen uit de speelgoedkast is ontsnapt.

Plaids

Er is niet zo gezellig als een plaid bij koud weer! Een wollen plaid met reuze steken kan je ook helemaal zelf breien! Geef de plaid ook een vast hoekje in het huis zodat je er altijd ergens mee terecht kan!

Papieren lamp

Een lamp die uit papier gemaakt wordt, verspreidt zacht en diffuus licht. Perfect voor op een bijzettafeltje in je salon!
Lange veren

Je kan veren vinden in alle kleuren, met spikkels en zonder! Gebruik ze als tafeldecoratie, plaats ze in een kader of zelfs in een vaas! Ze brengen meteen een zachte en ontspannen sfeer naar je interieur.

Satijn

Satijn is niet alleen heel zacht, het drapeert ook mooi over je tafel. Hoe langer het tafelkleed, hoe gezelliger het interieur!

Nepbond

Een zacht gevoel wanneer je uit de zetel of het bed stapt? Kies voor een heerlijk, zacht tapijt. Zo hou je terwijl ook nog je voeten warm!

Krulwol

Meubels overtrokken met krulwol, ook wel bouclé genoemd, zijn dit jaar een trend waar je niet omheen kan. Krulwol is kort geschoren wol met kleine krulletjes en laat alle meubels er net dat tikkeltje comfortabeler uit zien.

Fluweel

Fluweel is al langer op zijn plaats in ons interieur, maar nu zien we het vooral terug als stoelbekleding. Zacht, comfortabel en luxueus!

Ontdek meer

La nature à la maison : créez votre propre jardin d’hiver

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

Winterse sneeuwlandschappen zijn betoverend, maar soms missen we na een tijdje toch wat groen in de tuin. Gelukkig is er een oplossing! Een wintertuin is een tuintje met verschillende planten dat je binnen kan maken.

Lees meer
Au sens propre comme au figuré : découvrez comment apporter plus de lumière du jour dans votre intérieur et de positif dans votre vie.

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

Wanneer we zeggen dat je meer licht in je leven moet brengen, kan je dit zowel letterlijk als figuurlijk opvatten. Terwijl daglicht ook heel wat voordelen met zich mee brengt, gaan wij het vooral hebben over kleine, dagelijkse gewoontes die je helpen om positiever in het leven te staan.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier