Loading...
Overzicht

Breng wat meer comfort in je huis met een cosy interieur

Leestijd mins

Deel deze post

Wil je wat meer zachtheid in huis zonder je volledige interieur te veranderen? Breng dan enkele van deze zachte spullen naar binnen.

Kussen met zachte pluche

Met een zacht kussen in de zetel heb je ook meteen de perfecte plek voor een heerlijke siësta! Bonuspunten als je ook nog eens kies voor een pastelkleur!

Gedroogde katoentakken

Deze gedroogde bloemen zien er niet alleen zacht uit, dat zijn ze ook echt! Let wel op dat je ze onder glas plaatst zodat ze niet te veel stof opnemen. Misschien kan je ze zelfs onder een glazen stolp plaatsen!

Knuffelbeest

Wie zegt dat knuffeldieren enkel voor kinderen zijn? Je ziet ze overal in decoratiewinkels en ze laten de ruimte er meteen een pak knusser uit zien. Kies er eentje in een neutrale kleur zodat het niet lijkt alsof een van de teddyberen uit de speelgoedkast is ontsnapt.

Plaids

Er is niet zo gezellig als een plaid bij koud weer! Een wollen plaid met reuze steken kan je ook helemaal zelf breien! Geef de plaid ook een vast hoekje in het huis zodat je er altijd ergens mee terecht kan!

Papieren lamp

Een lamp die uit papier gemaakt wordt, verspreidt zacht en diffuus licht. Perfect voor op een bijzettafeltje in je salon!
Lange veren

Je kan veren vinden in alle kleuren, met spikkels en zonder! Gebruik ze als tafeldecoratie, plaats ze in een kader of zelfs in een vaas! Ze brengen meteen een zachte en ontspannen sfeer naar je interieur.

Satijn

Satijn is niet alleen heel zacht, het drapeert ook mooi over je tafel. Hoe langer het tafelkleed, hoe gezelliger het interieur!

Nepbond

Een zacht gevoel wanneer je uit de zetel of het bed stapt? Kies voor een heerlijk, zacht tapijt. Zo hou je terwijl ook nog je voeten warm!

Krulwol

Meubels overtrokken met krulwol, ook wel bouclé genoemd, zijn dit jaar een trend waar je niet omheen kan. Krulwol is kort geschoren wol met kleine krulletjes en laat alle meubels er net dat tikkeltje comfortabeler uit zien.

Fluweel

Fluweel is al langer op zijn plaats in ons interieur, maar nu zien we het vooral terug als stoelbekleding. Zacht, comfortabel en luxueus!

Ontdek meer

La rêverie favorise l’apaisement Quand vous rêvassez, votre cerveau passe en mode automatique. Ne pensez pas qu’il est inactif, car contrairement aux rêves endormis, vous pouvez guider et orienter le rêve éveillé. Cette capacité permet de vous évader, de penser à des choses plaisantes et de partir dans des mondes imaginaires. Grâce à cet état proche de l’hypnose, votre corps et votre esprit se détendent. Veillez cependant à ne pas rêvasser trop concrètement le soir, au risque de vous endormir moins facilement. La rêverie développe la créativité Des idées concrètes et moins concrètes fusent pendant le rêve éveillé. Cela vous donne aussi accès à d’anciens souvenirs, dont certains vous resteront à l’esprit. D’autres peuvent offrir une réponse évidente à une question restée quelque temps en suspens. Grâce à cette activité cérébrale, votre cerveau fait des associations d’idées et fait naître des solutions que vous n’aviez peut-être pas envisagées. La rêverie pousse à atteindre ses objectifs En visualisant les objectifs que vous n’avez pas encore eu le temps de réaliser, vous pouvez les atteindre plus facilement ou vous en approcher. C’est prouvé : s’imaginer en train de réaliser un objectif, comme gagner une compétition, aide à le concrétiser. De plus, en rêvant éveillé, vous identifiez vos craintes, ce qui vous aide à mieux les appréhender afin qu’elles ne soient plus un obstacle.

Dagdromen is gezond: ontdek hier 3 redenen waarom

Dagdromen is gezond: ontdek hier 3 redenen waarom

Hou jij ook zo van dagdromen? Of je het nu liever languit in de zetel doet, in een hangmat onder de zon of op het strand… Er is helemaal niets mis mee! Dagdromen is zelfs goed voor je mentale gezondheid!

Lees meer

Tover je badkamer om tot een oase van rust en wellness

Tover je badkamer om tot een oase van rust en wellness

We brengen veel meer tijd door in de badkamer dan we misschien zelf beseffen. We starten er de dag in de ochtend en komen er tot rust in de avond. Het spreekt vanzelf dat we ons dan ook zo goed mogelijk willen voelen in deze ruimte. Wij verzamelden enkele tips om je badkamer net dat tikkeltje gezelliger te maken.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
This site is registered on wpml.org as a development site.