Loading...
Overzicht

Breien is terug hip dankzij arm knitting.

Leestijd mins

Deel deze post

Breien is helemaal terug van weggeweest! Op zoek naar een leuke activiteit voor kille en regenachtige dagen? Probeer eens arm knitting!

Breien met je armen

Het klinkt misschien een beetje eigenaardig, maar zo gek is het eigenlijk helemaal niet. De techniek blijft volledig hetzelfde als bij gewoon breien, maar arm knitting doe je met XXL-wol en je armen. Met zo’n gigantische wol heb je geen gedoe met breinaalden, waardoor het erg makkelijk wordt. Door de grootte van de steken kan je ook veel sneller een stuk afwerken. Op YouTube vind je heel wat tutorials die je kan volgen.

Breitherapie

Net als traditioneel breien vergt arm knitting een goede portie concentratie. De repetitieve handelingen zouden een rustgevend effect hebben doordat je er volledig op focust. Breien geeft je ook het gevoel dat je iets gepresteerd hebt én stimuleert de ontwikkeling van je creativiteit.

Wat doe je ermee?

Ziezo, je hebt je eerste plaid gebreid… En nu? Ga meteen een stapje verder en brei bijvoorbeeld een hoofdkussen, een poef of een mand voor je hond of kat. Je kan er allerlei accessoires mee maken die je huis extra gezelligheid geven. Daarnaast kan je ook een grote sjaal of een zachte muts maken.

Ontdek meer

Quand les températures chutent, les oiseaux ont parfois du mal à trouver de la nourriture. Suivez nos conseils pour les nourrir.

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Tijdens de koude wintermaanden wordt het voor heel wat vogels moeilijk om voedsel te vinden. Heb jij een terras of tuin? Dan kan je hen misschien wel helpen! Wij geven je alvast enkele tips.

Lees meer
5 conseils pour se sentir plus zen au quotidien

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

Tel je vaak ongeduldig af tot het weekend om eindelijk wat stoom af te blazen? Omdat we weten dat het niet altijd eenvoudig is om tot rust te komen op een weekdag, verzamelden we enkele tips.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier