Loading...
Overzicht

Breien is terug hip dankzij arm knitting.

Leestijd mins

Deel deze post

Breien is helemaal terug van weggeweest! Op zoek naar een leuke activiteit voor kille en regenachtige dagen? Probeer eens arm knitting!

Breien met je armen

Het klinkt misschien een beetje eigenaardig, maar zo gek is het eigenlijk helemaal niet. De techniek blijft volledig hetzelfde als bij gewoon breien, maar arm knitting doe je met XXL-wol en je armen. Met zo’n gigantische wol heb je geen gedoe met breinaalden, waardoor het erg makkelijk wordt. Door de grootte van de steken kan je ook veel sneller een stuk afwerken. Op YouTube vind je heel wat tutorials die je kan volgen.

Breitherapie

Net als traditioneel breien vergt arm knitting een goede portie concentratie. De repetitieve handelingen zouden een rustgevend effect hebben doordat je er volledig op focust. Breien geeft je ook het gevoel dat je iets gepresteerd hebt én stimuleert de ontwikkeling van je creativiteit.

Wat doe je ermee?

Ziezo, je hebt je eerste plaid gebreid… En nu? Ga meteen een stapje verder en brei bijvoorbeeld een hoofdkussen, een poef of een mand voor je hond of kat. Je kan er allerlei accessoires mee maken die je huis extra gezelligheid geven. Daarnaast kan je ook een grote sjaal of een zachte muts maken.

Ontdek meer

24 idées bienveillantes pour remplir votre calendrier de l’avent

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

Kan jij ook niet wachten tot het eindelijk weer kerst is? Om het aftellen net iets draaglijker te maken, bedachten wij een leuke adventskalender! Hier zijn 24 geschenkjes die je in een zelfgemaakte adventskalender kan verwerken.

Lees meer
Découvrez les bienfaits de la rêverie

Dagdromen is gezond: ontdek hier 3 redenen waarom

Dagdromen is gezond: ontdek hier 3 redenen waarom

Hou jij ook zo van dagdromen? Of je het nu liever languit in de zetel doet, in een hangmat onder de zon of op het strand… Er is helemaal niets mis mee! Dagdromen is zelfs goed voor je mentale gezondheid!

Lees meer

Ontdek onze producten

The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier