Loading...
Overzicht

Breien is terug hip dankzij arm knitting.

Leestijd mins

Deel deze post

Breien is helemaal terug van weggeweest! Op zoek naar een leuke activiteit voor kille en regenachtige dagen? Probeer eens arm knitting!

Breien met je armen

Het klinkt misschien een beetje eigenaardig, maar zo gek is het eigenlijk helemaal niet. De techniek blijft volledig hetzelfde als bij gewoon breien, maar arm knitting doe je met XXL-wol en je armen. Met zo’n gigantische wol heb je geen gedoe met breinaalden, waardoor het erg makkelijk wordt. Door de grootte van de steken kan je ook veel sneller een stuk afwerken. Op YouTube vind je heel wat tutorials die je kan volgen.

Breitherapie

Net als traditioneel breien vergt arm knitting een goede portie concentratie. De repetitieve handelingen zouden een rustgevend effect hebben doordat je er volledig op focust. Breien geeft je ook het gevoel dat je iets gepresteerd hebt én stimuleert de ontwikkeling van je creativiteit.

Wat doe je ermee?

Ziezo, je hebt je eerste plaid gebreid… En nu? Ga meteen een stapje verder en brei bijvoorbeeld een hoofdkussen, een poef of een mand voor je hond of kat. Je kan er allerlei accessoires mee maken die je huis extra gezelligheid geven. Daarnaast kan je ook een grote sjaal of een zachte muts maken.

Ontdek meer

Au sens propre comme au figuré : découvrez comment apporter plus de lumière du jour dans votre intérieur et de positif dans votre vie.

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

Wanneer we zeggen dat je meer licht in je leven moet brengen, kan je dit zowel letterlijk als figuurlijk opvatten. Terwijl daglicht ook heel wat voordelen met zich mee brengt, gaan wij het vooral hebben over kleine, dagelijkse gewoontes die je helpen om positiever in het leven te staan.

Lees meer
5 astuces pour faire de sa chambre un cocon paisible

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

Wist je dat we per jaar ongeveer 2.800 uur slapen? We brengen dus heel wat tijd door in onze slaapkamer. Maar wist je dat diezelfde slaapkamer een van de ruimtes is waar we minder aandacht aan besteden wanneer het op inrichting aankomt? Wij verzamelden enkele tips om jouw slaapkamer om te toveren tot een gezellige cocon.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
This site is registered on wpml.org as a development site.