Loading...
Overzicht

7 producten die je huis heerlijk doen ruiken

Leestijd mins

Deel deze post

Een frisse geur in de zomer en een warme, diepe geur in de winter... Geur heeft een grote invloed op de sfeer van een kamer. Maar hoe breng je nu precies een specifieke geur naar binnen? Wij verzamelden enkele opties.

Geparfumeerde kaars

De meeste klassieke oplossing blijft bij velen de meest geliefde. De laatste jaren is het aanbod geurkaarsen ook enorm toegenomen. Er zijn kaarsen met natuurlijke was, XXL-kaarsen, creatieve kaarsen… Gigantisch veel opties dus! Zowel op vlak van geur als op vlak van vorm. Daarnaast brengen ze ook meteen een tikkeltje meer sfeer naar binnen!

Interieurparfums

Een parfumflesje ruikt niet alleen lekker, het is meteen ook een mooi stukje decoratie. Aan de hand van interieurparfums kan je een heel specifieke geur verspreiden in een bepaalde ruimte. Zo heb je bijvoorbeeld zelfs een geur die speciaal gemaakt is voor je dressing.

Elektrische diffuser

Met dit kleine elektrische apparaatje kan je essentiële oliën in de ruimte vernevelen. Naast een aangename geur krijg je ook nog eens een portie aromatherapie! Het is natuurlijk ook belangrijk dat je het toestel goed onderhoudt.

Geurstokjes

Dit systeem is heel eenvoudig. Het is een flesje met geparfumeerde vloeistof waarin houten stokjes zitten. Hoe meer stokjes je in de vloeistof stopt, hoe sterker de geur zal zijn. Hoe minder stokjes, hoe minder geur zal verspreiden. Als het flesje leeg is, kan je het altijd opnieuw opvullen.
Katalytische lamp

Van deze design olielamp is de bekendste vorm ongetwijfeld de “Lampe Berger”. Het is een decoratiestuk dat je in heel wat huizen terug kan vinden. De lamp wordt gevuld met een geparfumeerde vloeistof waarin een lont gedrenkt zit. Het is de bedoeling dat je de lont aansteekt, de vlam enkele minuten laat branden en ze dan dooft. Het parfum verspreidt zich snel en vrij intens. Wanneer de geur even te veel wordt, kan je een stop op de brander zetten. Dit is een perfect systeem om snel een kamer te parfumeren of een slechte geur te verdoezelen.

Wierook

Wierookstaafjes laten branden is een zeer traditionele, klassieke manier om je huis te parfumeren. Je geeft de ruimte meteen een rustgevende sfeer.

Potpourri

Dit is opnieuw een iets klassiekere methode. Het klinkt wat ouderwets, maar het is een natuurlijke manier om je interieur te parfumeren. We grijpen steeds vaker naar natuurlijke alternatieven, dus waarom zouden we dit niet doen bij interieurparfums!

Ontdek meer

24 idées bienveillantes pour remplir votre calendrier de l’avent

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

24 leuke ideeën om je adventskalender mee te vullen

Kan jij ook niet wachten tot het eindelijk weer kerst is? Om het aftellen net iets draaglijker te maken, bedachten wij een leuke adventskalender! Hier zijn 24 geschenkjes die je in een zelfgemaakte adventskalender kan verwerken.

Lees meer
5 conseils pour se sentir plus zen au quotidien

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

Tel je vaak ongeduldig af tot het weekend om eindelijk wat stoom af te blazen? Omdat we weten dat het niet altijd eenvoudig is om tot rust te komen op een weekdag, verzamelden we enkele tips.

Lees meer

Ontdek onze producten

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier