Loading...
Overzicht

5 ideeën voor een gezellige leeshoek bij jou thuis

Leestijd mins

Deel deze post

Breng jij graag je uren door verzonken in een goed boek? Dan klinkt een ingerichte leeshoek in je woning vast als muziek in de oren. Een knusse ruimte waar je comfortabel kan zitten en jezelf kan omringen met alle boeken die je wilt verslinden. Wij geven tips!

De juiste plek

Kies een plek uit in huis die weinig gebruikt wordt of een ruimte waar weinig passage is. Een hoekje in de slaapkamer, woonkamer of zelfs eetkamer kan perfect zijn. Het belangrijkste is dat het een rustige plek is waar je volledig in je boek kan opgaan zonder gestoord te worden.

Boekenkast

Tenzij je fan bent van e-books, zal je een boekenkast nodig hebben om al je boeken in te verzamelen. Kies een klassieke kast of maak er zelf eentje met houten kisten. Je kan je boeken ook op verschillende manieren klasseren. Bijvoorbeeld per auteur, per soort thema of zelfs per kleur.

Decoratie

Combineer comfort en esthetiek in een gezellige sfeer. Kies voor gedimd licht, maar maak het niet te donker zodat je nog kan lezen. Als er toch niet genoeg licht is, kan je ook altijd kiezen voor een extra leeslampje. Voorzie tenslotte een stoel of zetel die comfortabel zit en een bijzettafeltje voor een drankje.

Leesclub

Heb je vrienden die net als jij dol zijn op lezen? Zorg dan voor enkele extra zetels of grote kussens. Nodig hen uit en organiseer een gezellige leesavond!

Ontdek meer

La nature à la maison : créez votre propre jardin d’hiver

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

De natuur in huis: maak je eigen wintertuin

Winterse sneeuwlandschappen zijn betoverend, maar soms missen we na een tijdje toch wat groen in de tuin. Gelukkig is er een oplossing! Een wintertuin is een tuintje met verschillende planten dat je binnen kan maken.

Lees meer
5 conseils pour se sentir plus zen au quotidien

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

Tel je vaak ongeduldig af tot het weekend om eindelijk wat stoom af te blazen? Omdat we weten dat het niet altijd eenvoudig is om tot rust te komen op een weekdag, verzamelden we enkele tips.

Lees meer

Ontdek onze producten

The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier