Loading...
Overzicht

5 ideeën voor een gezellige leeshoek bij jou thuis

Leestijd mins

Deel deze post

Breng jij graag je uren door verzonken in een goed boek? Dan klinkt een ingerichte leeshoek in je woning vast als muziek in de oren. Een knusse ruimte waar je comfortabel kan zitten en jezelf kan omringen met alle boeken die je wilt verslinden. Wij geven tips!

De juiste plek

Kies een plek uit in huis die weinig gebruikt wordt of een ruimte waar weinig passage is. Een hoekje in de slaapkamer, woonkamer of zelfs eetkamer kan perfect zijn. Het belangrijkste is dat het een rustige plek is waar je volledig in je boek kan opgaan zonder gestoord te worden.

Boekenkast

Tenzij je fan bent van e-books, zal je een boekenkast nodig hebben om al je boeken in te verzamelen. Kies een klassieke kast of maak er zelf eentje met houten kisten. Je kan je boeken ook op verschillende manieren klasseren. Bijvoorbeeld per auteur, per soort thema of zelfs per kleur.

Decoratie

Combineer comfort en esthetiek in een gezellige sfeer. Kies voor gedimd licht, maar maak het niet te donker zodat je nog kan lezen. Als er toch niet genoeg licht is, kan je ook altijd kiezen voor een extra leeslampje. Voorzie tenslotte een stoel of zetel die comfortabel zit en een bijzettafeltje voor een drankje.

Leesclub

Heb je vrienden die net als jij dol zijn op lezen? Zorg dan voor enkele extra zetels of grote kussens. Nodig hen uit en organiseer een gezellige leesavond!

Ontdek meer

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

Een nieuw jaar vraagt om gloednieuwe voornemens! Wat nu als we dit jaar minder aan onszelf denken en meer aan onze planeet? Wij verzamelden enkele goede voornemens waarin het klimaat de hoofdrol speelt.

Lees meer
5 astuces pour faire de sa chambre un cocon paisible

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

Wist je dat we per jaar ongeveer 2.800 uur slapen? We brengen dus heel wat tijd door in onze slaapkamer. Maar wist je dat diezelfde slaapkamer een van de ruimtes is waar we minder aandacht aan besteden wanneer het op inrichting aankomt? Wij verzamelden enkele tips om jouw slaapkamer om te toveren tot een gezellige cocon.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
This site is registered on wpml.org as a development site.