Loading...
Overzicht

4 goede gewoontes die je deze zomer kan aanleren

Leestijd mins

Deel deze post

In de zomer lijkt de tijd soms even trager te gaan. We worden automatisch gelukkiger doordat de dagen langer zijn en de temperaturen stijgen. Het is dus het perfecte moment om goede gewoontes aan te leren die je kan meenemen naar andere seizoenen.

Vroeger opstaan

Hoe vroeger je opstaat, hoe meer je kan genieten van een heerlijke zomerdag! Vermijd agressieve wekkers en sluit je gordijnen ‘s avonds niet volledig zodat je wakker wordt met het natuurlijke licht dat je kamer binnenvalt. Profiteer van de tijd die je wint. Geniet van een ontbijt, mediteer of ruim alvast wat op. Zorg er gewoon voor dat je genoeg tijd voor jezelf neemt voor je echt aan de dag begint.

Verzorg je huid

Het is enorm belangrijk om je huid goed te hydrateren. Je beschermt je huid zo onder andere beter tegen de hitte en de kou. Na een dag in de zon is het voor veel mensen een logische stap om hun huid te hydrateren met een olie of bodylotion, maar eigenlijk zou dit het hele jaar lang moeten gebeuren. De geur van je bodylotion doet je in de winter misschien wel denken aan de zomer en wie weet krijg je het spontaan warmer!

Drink meer water

Iedereen weet ondertussen vast wel dat je dagelijks 2 liter water, of meer, zou moeten drinken. Zeker op warme dagen is dit enorm belangrijk. Houd de hoeveelheid van het water dat je drinkt bij door een hervulbare fles te gebruiken. Door genoeg water te drinken blijf je gehydrateerd waardoor je er automatisch ook beter uit ziet. Je huid straalt, je voert toxines beter af en je spijsvertering verloopt vlotter. Allerlei goede argumenten dus om het hele jaar lang veel water te drinken!

Lees vaker

Ruil je favoriete series nog eens in voor een boek. Zoek een rustig plekje in de schaduw waar je helemaal kan verdwijnen in een goed boek. Geniet terwijl ook van de natuur om je heen. Als het terug kouder wordt, kan je een gezellig plekje zoeken in huis.

Ontdek meer

Au sens propre comme au figuré : découvrez comment apporter plus de lumière du jour dans votre intérieur et de positif dans votre vie.

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

Wanneer we zeggen dat je meer licht in je leven moet brengen, kan je dit zowel letterlijk als figuurlijk opvatten. Terwijl daglicht ook heel wat voordelen met zich mee brengt, gaan wij het vooral hebben over kleine, dagelijkse gewoontes die je helpen om positiever in het leven te staan.

Lees meer

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

Een nieuw jaar vraagt om gloednieuwe voornemens! Wat nu als we dit jaar minder aan onszelf denken en meer aan onze planeet? Wij verzamelden enkele goede voornemens waarin het klimaat de hoofdrol speelt.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier