Loading...
Overzicht

4 goede gewoontes die je deze zomer kan aanleren

Leestijd mins

Deel deze post

In de zomer lijkt de tijd soms even trager te gaan. We worden automatisch gelukkiger doordat de dagen langer zijn en de temperaturen stijgen. Het is dus het perfecte moment om goede gewoontes aan te leren die je kan meenemen naar andere seizoenen.

Vroeger opstaan

Hoe vroeger je opstaat, hoe meer je kan genieten van een heerlijke zomerdag! Vermijd agressieve wekkers en sluit je gordijnen ‘s avonds niet volledig zodat je wakker wordt met het natuurlijke licht dat je kamer binnenvalt. Profiteer van de tijd die je wint. Geniet van een ontbijt, mediteer of ruim alvast wat op. Zorg er gewoon voor dat je genoeg tijd voor jezelf neemt voor je echt aan de dag begint.

Verzorg je huid

Het is enorm belangrijk om je huid goed te hydrateren. Je beschermt je huid zo onder andere beter tegen de hitte en de kou. Na een dag in de zon is het voor veel mensen een logische stap om hun huid te hydrateren met een olie of bodylotion, maar eigenlijk zou dit het hele jaar lang moeten gebeuren. De geur van je bodylotion doet je in de winter misschien wel denken aan de zomer en wie weet krijg je het spontaan warmer!

Drink meer water

Iedereen weet ondertussen vast wel dat je dagelijks 2 liter water, of meer, zou moeten drinken. Zeker op warme dagen is dit enorm belangrijk. Houd de hoeveelheid van het water dat je drinkt bij door een hervulbare fles te gebruiken. Door genoeg water te drinken blijf je gehydrateerd waardoor je er automatisch ook beter uit ziet. Je huid straalt, je voert toxines beter af en je spijsvertering verloopt vlotter. Allerlei goede argumenten dus om het hele jaar lang veel water te drinken!

Lees vaker

Ruil je favoriete series nog eens in voor een boek. Zoek een rustig plekje in de schaduw waar je helemaal kan verdwijnen in een goed boek. Geniet terwijl ook van de natuur om je heen. Als het terug kouder wordt, kan je een gezellig plekje zoeken in huis.

Ontdek meer

5 astuces pour faire de sa chambre un cocon paisible

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

Wist je dat we per jaar ongeveer 2.800 uur slapen? We brengen dus heel wat tijd door in onze slaapkamer. Maar wist je dat diezelfde slaapkamer een van de ruimtes is waar we minder aandacht aan besteden wanneer het op inrichting aankomt? Wij verzamelden enkele tips om jouw slaapkamer om te toveren tot een gezellige cocon.

Lees meer
5 conseils pour se sentir plus zen au quotidien

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

Tel je vaak ongeduldig af tot het weekend om eindelijk wat stoom af te blazen? Omdat we weten dat het niet altijd eenvoudig is om tot rust te komen op een weekdag, verzamelden we enkele tips.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier