Loading...
Overzicht

3 guilty pleasures die goed voor je zijn

Leestijd mins

Deel deze post

We doen allemaal wel dingen die we misschien niet willen toegeven. Niet opnemen wanneer iemand ons belt, toch nog een derde bolletje ijs opscheppen… Iedereen doet het en het is dan ook helemaal niets om je schuldig over te voelen! Wij verzamelden 3 guilty pleasures die eigenlijk wel goed voor je zijn.

Telefoontje negeren

Of we nu druk bezig zijn of helemaal niet, het is helemaal oké om een telefoontje eens niet te beantwoorden. Met alle moderne communicatiemiddelen zijn we tegenwoordig zo goed als altijd bereikbaar, maar dat betekent niet dat dat ook het geval moet zijn. Het is volledig normaal dat we soms tegen niemand willen praten en even een moment voor onszelf willen.

Extra dessert

Dat extra bolletje ijs, nog een reepje van die chocolade… Soms gunnen we onszelf net dat tikkeltje extra. Het is belangrijk dat we de beperkingen die we onszelf opleggen soms ook even laten varen. Zolang je dit niet elke dag doet, blijf je genieten van dit moment.

Alleen zijn

Wanneer je een uitnodiging wilt afzeggen, wordt er vaak een geldig excuus van je verwacht. Soms heb je gewoon even tijd voor jezelf nodig. Dit is ook helemaal normaal en zelfs belangrijk! Even alleen zijn is goed voor je en spoort je aan om tot jezelf te komen, beter te begrijpen waar je behoefte aan hebt en wat je precies denkt en voelt. Daarnaast wordt je zelfs slimmer als je af en toe tijd voor jezelf neemt.

Ontdek meer

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

3 goede voornemens om je dit jaar meer in te zetten op duurzaamheid

Een nieuw jaar vraagt om gloednieuwe voornemens! Wat nu als we dit jaar minder aan onszelf denken en meer aan onze planeet? Wij verzamelden enkele goede voornemens waarin het klimaat de hoofdrol speelt.

Lees meer
5 astuces pour faire de sa chambre un cocon paisible

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

5 tips om je slaapkamer nog gezelliger te maken

Wist je dat we per jaar ongeveer 2.800 uur slapen? We brengen dus heel wat tijd door in onze slaapkamer. Maar wist je dat diezelfde slaapkamer een van de ruimtes is waar we minder aandacht aan besteden wanneer het op inrichting aankomt? Wij verzamelden enkele tips om jouw slaapkamer om te toveren tot een gezellige cocon.

Lees meer

Ontdek onze producten

Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier