Loading...
Overzicht

3 guilty pleasures die goed voor je zijn

Leestijd mins

Deel deze post

We doen allemaal wel dingen die we misschien niet willen toegeven. Niet opnemen wanneer iemand ons belt, toch nog een derde bolletje ijs opscheppen… Iedereen doet het en het is dan ook helemaal niets om je schuldig over te voelen! Wij verzamelden 3 guilty pleasures die eigenlijk wel goed voor je zijn.

Telefoontje negeren

Of we nu druk bezig zijn of helemaal niet, het is helemaal oké om een telefoontje eens niet te beantwoorden. Met alle moderne communicatiemiddelen zijn we tegenwoordig zo goed als altijd bereikbaar, maar dat betekent niet dat dat ook het geval moet zijn. Het is volledig normaal dat we soms tegen niemand willen praten en even een moment voor onszelf willen.

Extra dessert

Dat extra bolletje ijs, nog een reepje van die chocolade… Soms gunnen we onszelf net dat tikkeltje extra. Het is belangrijk dat we de beperkingen die we onszelf opleggen soms ook even laten varen. Zolang je dit niet elke dag doet, blijf je genieten van dit moment.

Alleen zijn

Wanneer je een uitnodiging wilt afzeggen, wordt er vaak een geldig excuus van je verwacht. Soms heb je gewoon even tijd voor jezelf nodig. Dit is ook helemaal normaal en zelfs belangrijk! Even alleen zijn is goed voor je en spoort je aan om tot jezelf te komen, beter te begrijpen waar je behoefte aan hebt en wat je precies denkt en voelt. Daarnaast wordt je zelfs slimmer als je af en toe tijd voor jezelf neemt.

Ontdek meer

5 conseils pour se sentir plus zen au quotidien

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

Tel je vaak ongeduldig af tot het weekend om eindelijk wat stoom af te blazen? Omdat we weten dat het niet altijd eenvoudig is om tot rust te komen op een weekdag, verzamelden we enkele tips.

Lees meer

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

De meest feestelijke tijd van het jaar is aangebroken! Tijdens de eindejaarsfeesten brengen we veel tijd aan tafel door met onze familie en vrienden. Het is dan ook belangrijk dat deze tafel er feestelijk uit ziet! Wij verzamelden enkele originele decoratie ideeën om jouw tafel net dat tikkeltje mooier te maken.

Lees meer

Ontdek onze producten

The Original Premium

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier

Cosynel Giga roll

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in giga rollen.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier