Loading...
Overzicht

3 guilty pleasures die goed voor je zijn

Leestijd mins

Deel deze post

We doen allemaal wel dingen die we misschien niet willen toegeven. Niet opnemen wanneer iemand ons belt, toch nog een derde bolletje ijs opscheppen… Iedereen doet het en het is dan ook helemaal niets om je schuldig over te voelen! Wij verzamelden 3 guilty pleasures die eigenlijk wel goed voor je zijn.

Telefoontje negeren

Of we nu druk bezig zijn of helemaal niet, het is helemaal oké om een telefoontje eens niet te beantwoorden. Met alle moderne communicatiemiddelen zijn we tegenwoordig zo goed als altijd bereikbaar, maar dat betekent niet dat dat ook het geval moet zijn. Het is volledig normaal dat we soms tegen niemand willen praten en even een moment voor onszelf willen.

Extra dessert

Dat extra bolletje ijs, nog een reepje van die chocolade… Soms gunnen we onszelf net dat tikkeltje extra. Het is belangrijk dat we de beperkingen die we onszelf opleggen soms ook even laten varen. Zolang je dit niet elke dag doet, blijf je genieten van dit moment.

Alleen zijn

Wanneer je een uitnodiging wilt afzeggen, wordt er vaak een geldig excuus van je verwacht. Soms heb je gewoon even tijd voor jezelf nodig. Dit is ook helemaal normaal en zelfs belangrijk! Even alleen zijn is goed voor je en spoort je aan om tot jezelf te komen, beter te begrijpen waar je behoefte aan hebt en wat je precies denkt en voelt. Daarnaast wordt je zelfs slimmer als je af en toe tijd voor jezelf neemt.

Ontdek meer

Quand les températures chutent, les oiseaux ont parfois du mal à trouver de la nourriture. Suivez nos conseils pour les nourrir.

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Meer dan een voederhuisje? Zo voed je vogels in de winter

Tijdens de koude wintermaanden wordt het voor heel wat vogels moeilijk om voedsel te vinden. Heb jij een terras of tuin? Dan kan je hen misschien wel helpen! Wij geven je alvast enkele tips.

Lees meer
Au sens propre comme au figuré : découvrez comment apporter plus de lumière du jour dans votre intérieur et de positif dans votre vie.

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

5 manieren om meer licht in je leven te brengen

Wanneer we zeggen dat je meer licht in je leven moet brengen, kan je dit zowel letterlijk als figuurlijk opvatten. Terwijl daglicht ook heel wat voordelen met zich mee brengt, gaan wij het vooral hebben over kleine, dagelijkse gewoontes die je helpen om positiever in het leven te staan.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
This site is registered on wpml.org as a development site.