Loading...
Overzicht

3 eenvoudige tips om je badkamer proper te houden

Leestijd mins

Deel deze post

Je zou bijna kunnen zeggen dat een badkamer een wellness- en hygiënetempel is voor je lichaam. Je kan je er klaar maken voor de dag in de ochtend en er even helemaal tot rust komen in de avond. Omdat het een plek is die snel en eenvoudig vuil kan worden, verzamelden wij enkele tips om je badkamer toch schoon te houden.

Douche

Ga na elke douche met een trekker over de tegel- of glaswand om zeepresten te verwijderen. Afhankelijk van de waterhardheid kan je ook één of twee keer per week wat azijn in je douche sprayen. Azijn is namelijk het beste middel tegen kalkaanslag. Als er echt veel kalk in het water zit, kan je ook maandelijks je kraan eens in azijn onderdompelen.

Ventilatie

Om te vermijden dat er vocht in de badkamer blijft hangen, kan je maar beter goed ventileren. Zet het raam telkens een tiental minuten open. Zélfs bij koud weer. Indien er geen raam of ventilatiesysteem is, kan je de deur open laten staan. Droog eventueel je bad of douche af na gebruik en laat je handdoeken goed drogen. Je kan voor de zekerheid je handdoeken laten drogen in een andere ruimte. Zo vermijd je namelijk dat ze vochtig blijven en een muffe geur verspreiden.

Waterafvoer

Haar, zeepresten, resten van schoonheidsproducten… We spoelen de dingen die in de wasbak terechtkomen heel vaak gewoon door met wat water. Maar eigenlijk zouden we alles beter uit de wasbak verwijderen met een doekje of stukje toiletpapier. Alles wat in de afvoer terecht komt, kan namelijk verstoppingen veroorzaken. Hierdoor kunnen zelfs onaangename geurtjes ontstaan in de badkamer.

Ontdek meer

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

Decoratie: 3 originele ideeën voor je feesttafel

De meest feestelijke tijd van het jaar is aangebroken! Tijdens de eindejaarsfeesten brengen we veel tijd aan tafel door met onze familie en vrienden. Het is dan ook belangrijk dat deze tafel er feestelijk uit ziet! Wij verzamelden enkele originele decoratie ideeën om jouw tafel net dat tikkeltje mooier te maken.

Lees meer
5 conseils pour se sentir plus zen au quotidien

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

5 tips om je elke dag meer zen te voelen

Tel je vaak ongeduldig af tot het weekend om eindelijk wat stoom af te blazen? Omdat we weten dat het niet altijd eenvoudig is om tot rust te komen op een weekdag, verzamelden we enkele tips.

Lees meer

Ontdek onze producten

Gold 4

Cosynel Gold 4

Sterk maar zacht toiletpapier met 4 lagen, voor een optimaal comfort.

Ontdek hier
Original Blanc

Cosynel The Original Premium

Sterk maar zacht toiletpapier met 3 lagen, verkrijgbaar in wit, blauw en roze.

Ontdek hier
Gold Aloe Vera

Cosynel Gold Aloe Vera

Toiletpapier verrijkt met Aloë Vera lotion voor een optimaal comfort.

Ontdek hier